Dietă și ambiție: A slăbit de rușine după ce și-a văzut pozele din studenție

Nadina Knight are 24 de ani s-a transformat dintr-o tânără obeză într-o candidată la titlul de Miss Anglia. Motivația ei? Teama și rușinea. Atât de îngrozită a fost când a văzut cum arăta în niște poze de când era studentă, încât și-a jurat că va slăbi. Succesul de la concursul de Miss a venit ca o răsplată suplimentară.

Nadina Knight are 24 de ani s-a transformat dintr-o tânără obeză într-o candidată la titlul de Miss Anglia. Motivația ei? Teama și rușinea. Atât de îngrozită a fost când a văzut cum arăta în niște poze de când era studentă, încât și-a jurat că va slăbi. Succesul de la concursul de Miss a venit ca o răsplată suplimentară.

Fotografiile care au oripilat-o pe Nadina au fost făcute la petrecerea pe care a dat-o când a împlinit 21 ani de ani. Nu-i venea să creadă că arată așa, părea că privește o altă persoană, iar gândul că așa o văd toți ceilalți a făcut-o să ia o decizie. Și-a pus în cap să slăbească, nu doar pentru a arăta bine, ci și pentru a duce o viață sănătoasă. Acum poartă rochii cu patru măsuri mai mici și s-a metamorfozat dintr-o tânără blazată într-o persoană energică și încrezătoare.

Tânăra britanică a devenit obeză în studenție, când a început să aibă o alimentație nesănătoasă și a ajuns ușor, ușor, la o greutate de 95 de kilograme. Și dacă n-ar fi avut acea sclipire când a văzut pozele de la petrecere probabil ar fi fost și acum împăcată cu gândul că "asta e".

Nadina a abandonat regimul alimentar dezordonat, a trecut la exerciții și a dat jos 31 de kilograme. Apoi a devenit model, iar în luna martie a fost desemnată Miss Northampton. Ea speră acum că va deveni Miss Anglia, finala competiției având loc în această lună, relatează ziarul Daily Mail.

Succesul nu a venit ușor, dar determinarea ei și efortul depus au dat rezultate. "Mama era îngrijorată, fiindcă ea e diabetică și o preocupa greutatea mea. Normal că nu mi-a picat bine, dar când am văzut pozele de la aniversarea mea de 21 de ani nu-mi venea să cred cât de grasă eram. Am fost pusă în gardă și atunci m-am gândit că mama are dreptate. Am început să caut informații pentru că vroiam să-mi schimb tot stilul de viață", a povestit tânăra.

Nadine a mărturisit că nu există niciun secret al succesului ei: "Am păstrat doar trei mese pe zi și am încetat să mai mănânc tot felul de prostii." Ea a exclus din alimentație carbohidrații rafinați și a optat pentru mai multe legume și fructe proaspete.

"Faptul că am ajuns așa departe anul acesta în concursul Miss England mi-a dat multă încredere. Când am realizat cât de grasă eram, încrederea mea s-a prăbușit. Dar acum am recâștigat-o înapoi. Am slăbit pentru fericirea mea, dar acum am și mai multă încredere. Singurul lucru care m-ar face și mai fericită ar fi titlul de Miss Anglia",  a declarat Nadina Knight.

Tânăra din Northampton a ajuns în finala competiției după ce în luna mai a concurat în semifinale alături de alte 60 de candidate. Alături de alte 59 de modele, ea va participa la o fază eliminatorie, timp de două zile, care va include un test de fitness, dar și o rundă de modelling. 15 fete vor fi selectate pentru show-ul care va avea loc pe 26 iunie, relatează Daily Mail. Printre ele ar putea fi și Nadina. Pentru ea și faptul că a ajuns până aici e un premiu.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2012