Cum reușește Kelly Osbourne să arate mai slabă cu nouă kilograme

Vedeta în vârstă de 29 de ani s-a chinuit mult timp să slăbească și a ajuns să cunoască perfect unghiurile care o avantajează când pozează. Așa că pare mai subțire în fotografii.

Cum n-a fost hărăzită cu un corp de fotomodel, Kelly Osbourne s-a văzut nevoită să folosească orice truc pentru a arăta mai slabă. Şi după ani la rând în care s-a zbătut să scape de kilogramele în plus, ceea ce a şi reuşit, ea a descoperit un secret magic, graţie căruia arată mai slabă.

Vedeta a adoptat miercuri o tehnică de "cameleon", fiind surprinsă într-o formă de zile mari într-un pictorial. Apoi a apărut din nou cu formele ei generoase la vedere, în timp ce mergea la un eveniment, pentru ca ea să se transforme din nou şi să afişeze o siluetă mai subţire, în Times Square din New York. Aşadar, care e secretul ei?

După ce presa a scris că s-a îngrăşat din nou, Kelly a arătat extraordinar în imaginile prin care promova o marcă de snacksuri, Wheat Thins Popped. Ea a folosit cel mai bun atu - poziţia perfectă. Vedeta s-a asigurat că arată bine, apoi s-a aşezat cu un picior în faţa celuilalt, un truc care transmite imaginea unui corp mai subţire. Ideea funcţionează perfect, deşi Kelly a purtat o rochie cu dungi orizontale, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

După şedinţa foto, vedeta a mers în Times Square pentru a promova brandul pe stradă. De această dată, vedeta a apărut mai plinuţă, pentru că nici vestimentaţia şi nici unghiurile alese n-o mai avantajau.

Apoi, în timp ce stătea pe marginea unei cutii uriaşe de snacksuri, Kelly s-a transformat din nou, arătând mai uşoară cu câteva kilograme, deşi purta aceleaşi haine. Totul ţine, de fapt, de abilitatea ei de a poza în unghiuri care o arată mai slabă, scrie Daily Mail.



După ce a pozat pentru mai multe produse şi reviste de fitness şi alimentaţie sănătoasă, Kelly Osbourne şi-a impus un regim de dezintoxicare de fast-food după ce s-a îngrăşat din nou, cu opt kilograme, la patru luni după ce s-a despărţit de logodnicul ei, Matthew Mosshrat.

Potrivit publicaţiei Now magazine, vedeta a precizat că regimul său nu poate fi numit dietă, ci mai degrabă un plan "de curăţare" alimentară.



Pe lângă controlul asupra dietei, ea a făcut şedinţe de yoga şi Pilates, dar şi-a angajat şi un antrenor personal cu care a lucrat timp de cinci zile pe săptămână pentru a scăpa de surplusul de greutate.



În primăvara anului trecut, fiica rockerului Ozzy Osbourne vorbea despre performanţa sa de a da jos 31 de kilograme. Într-un interviu publicat în ediţia din mai a revistei "Self Magazine", ea a dezvăluit că a avut de nevoie de patru ani şi de foarte multă răbdare pentru a reuşi să slăbească 31 de kilograme. "Mi-am dat seama că nu poţi ajunge la perfecţiune. Dacă aş fi ştiut de la început, n-aş mai fi făcut-o. Singurul lucru care pot fi sunt eu. Nu sunt perfectă. Fac greşeli. Iar corpul meu nu e perfect, dar îl iubesc. Nu va fi niciodată perfect, dar nici nu-mi doresc. E prea plictisitor!", a spus ea.

Kelly a mărturisit că a slăbit 31 de kilograme combinând alimentaţia sănătoasă cu exerciţiile - minimum o jumătate de oră de antrenament cardio în fiecare zi, plus ceea ce îi plăcea într-o anumită zi, cum ar fi greutăţi, yoga sau Pilates.



Vedeta a mai spus că un alt secret pentru a se menţine motivată în lupta cu greutatea a fost să caute să arate bine atunci când mergea la sală. "Mă îmbrac bine pentru gimnastică. Astfel, când te uiţi în oglindă, te gândeşti: <<O, arăt bine>>, nu <<Vai, în ce hal arăt!>>".

Kelly Osbourne a început să slăbească în 2009, în timp ce se antrena pentru show-ul "Dancing with the Stars". Ea a mers la sala de gimnastică timp de cinci zile pe săptămână şi a adoptat un regim alimentar sănătos.



În 2010, ea a pozat pentru revista americană "Shape", îmbrăcată într-un costum de baie roşu, recunoscând că au existat momente în care fericirea a copleşit-o. Vedeta a declarat că a fost pentru prima oară când pozează în costum de baie şi că a plâns de fericire în timpul şedinţei foto.

În urma unor schimbări majore în alimentaţie şi stilul de viaţă, Kelly a suferit o pierdere dramatică în greutate. "Obişuiam să mănânc numai chipsuri şi prăjituri. A trebuit să încep să fac alegeri mai bune", a mărturisit vedeta.



Kelly Osbourne a dezvăluit că a fost foarte judecată pentru aspectul său fizic în trecut şi că probabil asta a făcut-o să ajungă de trei ori la dezintoxicare. "Eram atât de furioasă din cauza lucrurilor care se spuneau despre mine. Cred cu adevărat că acesta este motivul pentru care m-am refugiat în Vicodin şi am ajuns de trei ori la dezintoxicare. Pur şi simplu mă uram", a povestit ea.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2014