12 vedete cu un abdomen perfect: Silueta subţire cu fitness se ţine!

14 Octombrie 2017
Toate operațiile estetice și tratamentele de înfrumusețare cele mai scumpe nu pot înlocui combinația "sfântă": dietă sănătoasă plus exerciții fizice. Vedetele au mult de muncă pentru o siluetă perfectă, mai ales după ce devin mame și ajung la o vârstă la care metabolismul lucrează mai greu. Cu toate acestea, sunt exemple celebre în care munca și dieta fac adevărate minuni.

Iată câteva vedete care au un abdomen perfect, prezentate de site-ul Hooch.

Elsa Pataky

Actrița căsătorită cu Chris Hemsworth a declarat pentru Women’s Health magazine că face exerciții de două ori pe săptămână, practică yoga și Pilates și uneori încearcă și kickboxing Muay Thai. Rezultatele se văd de la o poștă!

Kate Hudson

Sportul nu lipsește din programul zilnic al actriței. Pasionată de fitness, ea a înființat și un brand în acest domeniu, Fabletics, operat de compania JustFab.

Jada Pinkett–Smith

La 46 de ani, soția lui Will Smith e într-o formă excelentă și impresionează de fiecare dată când apare în costum de baie. Cei doi copii s-au mărit, iar ea are acum mai mult timp pentru a face sport.

Pink

Alecia Beth Moore are doi copii și o viață destul de agitată, dar nu și-a pierdut tonusul. Abdomenul ei este la fel de tonifiat ca în '95, când își începea cariera muzicală.

Gwyneth Paltrow

Fosta soție a lui Chris Martin se bucură de un metabolism care funcționează cu precizie de ceasornic. Dieta vegetariană își spune și ea cuvântul, dar actrița nu neglijează nici exercițiile. Gwyneth face fitness și yoga, iar uneori iese la alergare.

Heidi Klum

Heidi are tot ce-i trebuie pentru a rămâne ani buni în prim-plan. Chiar dacă mai cedează tentației de a mânca un hamburger, modelul german în vârstă de 44 de ani nu omite niciodată să plătească fiecare abatere prin exerciții la sală. Abdomenul ei este impecabil!

Nicole Murphy

Nicole continuă să facă senzație de fiecare dată când merge la plajă. Fosta soție a lui Eddie Murphy, cu care are cinci copii, pare la a doua tinerețe, nicidecum la un pas de pragul celor 50 de ani.

Gwen Stefani

Una dintre cele mai frumoase mame din showbiz, cântăreața și-a păstrat abdomenul perfect din '95, de pe vremea când devenea celebră cu trupa No Doubt.

Maria Menounos

Actrița și vedeta americană de televiziune este o femeie foarte ocupată, cu o mulțime de apariții și de obligații profesionale, dar nu-și neglijează silueta pentru nimic în lume. Este într-o excelentă condiție fizică și are un abdomen care stârnește invidia multor staruri.

Courteney Cox

la 53 de ani, vedeta din "Friends" arată excelent. Secretul abdomenului ei plat? Seriile de exerciții specifice pentru mușchii abdominali și antrenamentele obișnuite de rezistență fizică pe care le face constant.

Nicole Scherzinger

Antrenorul personal al cântăreței i-a recomandat o serie de exerciții pentru hipertrofie (tonifierea mușchilor), iar Nicole își completează programul sportiv cu alergare și dans.

Kelly Rowland

Mamă a unui copil, cântăreața are un abdomen excelent lucrat, pe care îl etalează prin ținutele sale. Are și cu ce să se mândrească, de vreme ce face în fiecare seară câte 45 de minute de exerciții!