Serena Williams, naştere cu complicaţii: „Aproape că am murit“

Jucătoarea de tenis a mărturisit că naşterea fiicei sale a fost una cu complicaţii. Ea s-a declarat norocoasă că a avut o echipă de medici foarte buni.

Renumită pentru forţa ei devastatoare pe care o foloseşte din plin pe terenul de tenis, Serena Williams a demonstrat încă o dată cât de puternică este. Şi a făcut-o în cel mai greu şi mai important moment din viaţa sa, în septembrie anul trecut, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Olympia.

Serena a mai vorbit în trecut despre unele complicaţii care au survenit după naştere, dar, într-un articol pentru CNN, ea a oferit mai multe detalii despre ceea ce a trăit atunci, subliniind importanţa accesului la serviciile de sănătate pentru toate femeile şi copiii.

"Aproape că am murit după ce am născut-o pe Olympia", a dezvăluit vedeta în vârstă de 36 de ani în deschiderea materialului.

Williams a povestit că a stat la pat încă şase săptămâni după ce a născut prin cezariană, din cauza mai multor complicaţii, printre care şi o embolie pulmonară care a determinat mai multe operaţii. "Sunt atât de recunoscătoare că am avut acces la o echipă incredibilă de medici şi asistente dintr-un spital cu echipamente de ultimă generaţie", a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2018