Spune „Nu“! Mesajul pe care l-a scris tatăl unei tinere când a fost cerută în căsătorie

O tânără a postat pe Twitter câteva imagini care au devenit virale, surprinse când ea i-a spus „Da“ iubitului său care a cerut-o de soţie.

Allison Barron, din Winnemucca, statul american Nevada, se cunoştea de doi ani cu iubitul ei, Levi Bliss, când acesta a cerut-o în căsătorie. Scena pe care ei au pregătit-o pentru fotografiile de logodnă a fost însă "trollată" de tatăl ei, care s-a prezentat la locul faptei cu un carton pe care scria cu litere de-o şchioapă un mesaj ferm: "SPUNE NU!".

Levi a postat imaginile hilare pe Twitter în urmă cu o săptămână, iar acestea au devenit repede virale, adunând peste 224.000 de vizualizări în mai puţin de o săptămână, scrie Daily Mail.



Tânăra a ţinut, totuşi, să precizeze că tatăl său a făcut o glumă şi că se împacă foarte bine cu logodnicul ei. Nu doar că se au bine, dar cei doi merg împreună la pescuit, aşa că mesajul a fost doar "o înţepătură" amicală.

"Asta e personalitatea tatălui meu. Avem o familie foarte unită şi ne permitem nişte glumiţe ca asta", a explicat ea pentru Buzzfeed.


Tânăra a mai povestit că i-au dat lacrimile când prietenul ei a cerut-o de soţie, dar apoi a pufnit-o râsul când l-a văzut pe tatăl său, cocoţat în vârful dealului, cu pancarta deasupra capului.

După ce a postat imaginile pe Twitter, Barron a fost surprinsă că acestea au devenit virale. "Tot timpul vezi lucruri de genul ăsta pe Twitter, iar acum e rândul meu. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea, aşa că vreau să o retrăiesc din plin!", a mai spus tânăra.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.