Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a născut un băiețel

Sora mai mică a ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, și soţul ei, James Matthews, managerul unui fond de investiţii, au devenit părinţii unui băieţel.

Pippa Middleton, în vârstă de 34 de ani, a născut luni şi atât mama cât şi bebeluşul, care cântăreşte puţin peste 3 kilograme şi jumătate, sunt "bine sănătoşi", a anunţat sursa citată de cotidianul britanic Daily Mail.

"Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte bucuroşi pentru Pippa şi James", a anunţat o sursă a Palatului Kensington, reşedinţa oficială a ducilor de Cambridge, Katherine şi prinţul William.

Pippa Middleton, în vârstă de 35 de ani, a născut la acelaşi spital unde ducesa de Cambridge i-a născut pe prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, relatează cotidianul citat.

Numele nou-născutului nu a fost încă anunţat.

Pippa şi James s-au căsătorit pe 20 mai anul trecut, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc într-o capelă din secolul al XII-lea.

Informaţia despre sarcina Pippei a fost anunțată în premieră de cotidianul britanic The Sun, care a citat o sursă, în aprilie, în timp ce sora mai mare a acesteia, ducesa Catherine de Cambridge, se pregătea să nască al treilea său copil şi al prinţului William al Marii Britanii.
Prinţul Luis de Cambridge s-a născut pe 23 aprilie. Într-un articol publicat în luna iunie în Waitrose, Pippa a confirmat sarcina și a explicat că, spre deosebire de sora sa, ducesa Catherine de Cambridge, care a suferit de o formă gravă de greţuri matinale, ea a trecut de primul trimestru fără să se confrunte cu probleme de sănătate.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2018