Mesajul emoționant scris de John Travolta în ziua în care fiul său ar fi împlinit 27 de ani: „La mulți ani, fiul meu, te iubesc!“

În ziua în care fiul său, Jett, ar fi împlinit 27 de ani, John Travolta a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

Pe 2 ianuarie 2009, Jett Travolta a murit din cauza unui atac vascular, la doar 16 ani. Fiul cel mare al actorului John Travolta suferea de autism și boala Kawasaki (sindromul limfo-cutaneo-mucos, o afecțiune autoimună, caracterizată prin vasculita febrilă a vaselor medii și mici din organism) și a suferit o criză în timp ce se afla cu familia în vacanță, în Bahamas. El a căzut și s-a lovit la cap, iar paramedicii nu au reușit să-i salveze viața.

John Travolta a postat pe Instagram un mesaj emoționant sâmbătă, în ziua în care fiul său ar fi împlinit 27 de ani: "O pictură pe care un fan a făcut-o fiului meu, Jett! La mulți ani, fiul meu, te iubesc!".

Fanii actorului au fost și ei emoționați de această postare și au scris numeroase comentarii pentru a-l sprijini, scrie site-ul VT.

"Fiul meu s-a născut pe 12 aprilie... eram în salonul alăturat de cel al soției tale când Jett s-a născut... spitalul Halifax 1992... weekend de la mulți ani... Alex & Jett", a scris cineva. "Un suflet frumos care înflorește și e fericit să ne vadă de Dincolo! E o imagine foarte frumoasă! La mulți ani, Jett!", a scris altcineva.



Travolta a mărturisit că familia și Scientologia l-au ajutat să supraviețuiască după moartea fiului său.

În memoria acestuia, el a înființat Jett Travolta Foundation, o organizație non-profit care ajută copiii cu nevoi speciale.

"A fost cel mai rău lucru din viața mea. Biserica nu ne-a lăsat deloc timp de doi ani. Nu știu dacă aș fi reușit să trec prin asta fără sprijinul lor", a declarat actorul, citat de US Weekly. "Biserica noastră este cel mai important lucru care ne ține cu picioarele pe pământ", a mai spus el.


"Jett a fost cel mai minunat fiu pe care orice părinte şi l-ar dori vreodată şi a luminat vieţile persoanelor pe care le-a cunoscut. Suntem îndureraţi şi regretăm că timpul petrecut cu el a fost atât de scurt. Vom preţui momentele trăite alături de el pentru tot restul vieţilor noastre", au scris părinţii îndureraţi într-o declaraţie postată pe site-ul travolta.com. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.