Lady Gaga și Bradley Cooper, perechea la care visează toată lumea după gala Oscar: Irina Shayk e la mijloc!

Prestația celor doi pe scena Oscarurilor a aprins imaginația fanilor, iar publicațiile mondene caută indicii care i-ar putea trăda. Între ei pare să fie ceva, dar în mod clar stă cineva: iubita lui Bradley.

Scena superbă de la finalul recitalului lor în seara galei Oscar ar fi meritat cu prisosință un Oscar. Atât de sinceră a fost acea sclipire, încât aproape nimeni nu crede că între Lady Gaga și Bradley Cooper există doar o prietenie. Momentul artistic încheiat cu o scenă mai reușită decât orice cadru din filmul lor, "A Star is Born", aproape la câțiva milimetri de un sărut pasional, a aprins imaginația fanilor, iar presa mondenă "sapă" de zor în căutarea unor dovezi care să confirme că între cei doi artiști este ceva mai mult decât o prietenie strânsă.

Și primele indicii au apărut deja.

Daily Mail a obținut câteva fotografii de la petrecerea organizată după gala premiilor Oscar. Deși momentul incredibil în care privirile lor înlănțuite pe scenă atrăsese atenția tuturor, Lady Gaga și Bradley Cooper n-au rezistat departe unul de celălalt și au fost nedespărțiți și la petrecere. La doar câțiva pași mai încolo, supermodelul Irina Shayk îi supraveghea din umbră, așezată pe o canapea.

O sursă a declarat pentru ziarul britanic că Lady Gaga, care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun cântec, n-a avut ochi decât pentru Cooper încă de când a sosit.
"Bradley, Irina și mama ei veniseră înainte, iar Gaga a ajuns după 22.00, cu premiul Oscar. Era cu ochii numai pe el, amândoi erau topiți unul după celălalt, s-au îmbrățișat și au vorbit în particular, nu puteau cere mai mult. S-au luat în brațe și au stat foarte aproape unul de celălalt, vorbindu-și la ureche. Ea a stat cu Bradley aproape două ore", a spus persoana respectivă. "Irina era și ea acolo, dar a stat pe o canapea, în întuneric, în fundul încăperii, și nu a părut impresionată.
Bradley a petrecut mai mult timp cu Gaga decât cu ea, asta e sigur. El nu s-a mișcat de acolo, iar Gaga a fost lângă el tot timpul"
, a mai spus sursa.

În timp ce Bradley părea că flirta cu prietena lui, iubita acestuia a preferat să stea cu mama sa, Gloria. "Dacă nu-i cunoșteai, nici n-ai fi zis că ea a venit la petrecere cu Bradley, n-au părut să interacționeze", a povestit sursa citată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.