Kim Kardashian, la un pas de dezastru: Rochia oribilă cu care s-a dat în spectacol

Starleta e în stare de orice ca să se facă remarcată. Ea a purtat la un eveniment o rochie nepotrivită care-i turtea sânii. Dar și-a atins obiectivul!

Kim Kardashian a provocat o undă de șoc duminică seară, la a cincea ediție a galei Hollywood Beauty Awards. Ea a venit îmbrăcată într-o ținută controversată, o rochie vintage din 1998 creată de Thierry Mugler, care îi scotea în evidență sânii.

Rochia cu bustul minimalist, constând în două bretele care treceau peste sâni, n-a fost o alegere vestimentară inspirată - cu sânii turtiți și cu sfârcurile abia ascunde, Kim părea în fiecare clipă în pericol să i se miște bretelele, dar ea nu era afectată deloc de acest risc, dimpotrivă, vedeta demonstrează în fiecare zi că încearcă orice metodă pentru a se face remarcată.

Din această perspectivă, Kim și-a atins scopul, însă la fel de bine putea renunța complet la acoperirea șubredă și cu siguranță și-ar fi depășit obiectivul de vizibilitate, ba chiar i-ar fi stat mai bine.

Ținuta neconvențională șochează în jumătatea superioară, unde probabil orice femeie, indiferent de conformația bustului, ar avea serioase probleme, însă de la mijloc în jos urmând o croială tipică, cu despicătură pe piciorul drept.


Rochia ar fi avantajat-o pe Kim dacă nu i-ar fi presat atât de mult sânii generoși, efectul creat de benzile prea strânse făcând-o să arate caraghios, chiar deplorabil. Ținând cont că s-a prezentat la gala dedicată frumuseții de la Hollywood, starleta în vârstă de 38 de ani a dat-o în bară din punct de vedere stilistic, însă nu-i prima dată când ea sacrifică acest criteriu pentru a-și asigura o mediatizare amplă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.