Jason Donovan, vecinul de nădejde: Starul a sărit în ajutorul unei femei care a leșinat pe stradă - FOTO

Cântărețul australian a intervenit imediat când a văzut o femeie care s-a prăbușit lângă locuința lui. El a sunat la serviciul de urgență și a urmat instrucțiunile primite până la sosirea unui paramedic.

Toată lumea are nevoie de un vecin săritor, iar Jason Donovan nu-i doar vedeta cu care să te lauzi că trăiești alături, dar și un OM pe care te poți baza la nevoie. În clipa în care a văzut o femeie care a leșinat pe stradă, artistul în vârstă de 50 de ani a știut că trebuie să intervină.

Fostul iubit al cântăreței Kylie Minogue ieșise la jogging când a observat că femeia s-a prăbușit pe troturar, în apropierea casei lui din Londra și a alergat imediat spre ea, apoi a apelat serviciul telefonic de urgență 999 și a urmat instrucțiunile operatorului până la sosirea paramedicilor.



Cât a așteptat intervenția, Donovan a pus o palmă sub gâtul femeii care s-a lovit la cap când a căzut și a mutat-o într-o poziție care să permită intervenția salvatorilor, în timp ce trecătorii începuseră să se strângă în jurul lor. El a stat acolo și după sosirea paramedicilor, asigurându-se că totul merge bine și că victima își revine.

După ce și-a revenit, femeia l-a recunoscut pe bunul samaritean care a ajutat-o și i-a strâns mâna, mulțumindu-i, în timp ce era dusă spre ambulanță pentru a fi transportată la spital.


"Am făcut doar ce ar fi făcut oricine", s-a mărginit Donovan să spună pentru Daily Mail.

Incidentul s-a petrecut în weekendul trecut, scrie ziarul britanic, iar femeia i-a scris ulterior artistului, mulțumindu-i pentru ajutor și asigurându-l că se recuperează bine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.