Christian Bale renunță la dietele „criminale“ "Nu mai pot să fac asta. Moartea mă privește în ochi"

Dietele cu efect yo-yo și transformările fizice cu care a impresionat l-au extenuat pe actorul galez în vârstă de 44 de ani.

Renumit pentru transformările sale fizice incredibile în mai multe roluri de succes, pentru care a fost nevoit de mai multe ori de-a lungul anilor să slăbească sau să se îngraşe foarte mult, Christian Bale a declarat că va renunţa la aceste modificări corporale severe.

După ce s-a îngrășat cu 21 de kilograme pentru a-l interpreta pe fostul vicepreședinte al Statelor Unite Dick Cheney în noul și apreciatul său film "Vice", actorul galez a mărturisit că dietele extreme și transformările fizice uimitoare de dragul artei au ajuns la sfârșit pentru că a ajuns într-un punct periculos pentru sănătatea sa și, în plus, nu era corect față de soția sa, modelul Sibi Blazic, să-l suporte așa.

"Nu mai pot să fac asta. Chiar nu mai pot. Moartea mă privește în față", a declarat el într-un interviu publicat de suplimentul de cultură al ziarului britanic Sunday Times.

În timpul transformării sale fizice pentru rolul din "Vice", Bale i-a telefonat actorului Gary Oldman și l-a întrebat câte kilograme s-a îngrăşat pentru rolul Winston Churchill din drama "The Darkest Hour", care i-a adus premiul Oscar actorului englez, iar acesta i-a răspuns că nu a fost nevoit să se îngraşe.
"Până acum am slăbit 9 kilograme. Apoi am spus: <<Stai puţin - Niciun kilogram?>>. M-am simţit ca un papagal, apoi mi-am spus: <<Sunt pe acest drum, voi continua să merg mai departe>>", a povestit Christian Bale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.