Charlize Theron, șocant de singură și de sinceră. Vedeta, comparată cu un taxi: „Încă am beculețul aprins!“

Actrița confirmă că își caută un iubit după ce a mărturisit că este șocant de singură și se află în căutarea bărbatului potrivit.

Charlize Theron a dezvăluit că a început să atragă atenția bărbaților după ce în urmă cu o săptămână a mărturisit că este șocant de singură. Într-un interviu cu Sam Rubin, de la postul KTLA- TV, actrița a fost comparată în glumă cu un taxi, iar ea a dus ideea mai departe.

În urmă cu o săptămână, Charlize a mărturisit pentru Entertainment Tonight că este "șocant de disponibilă" și că "cineva trebuie să se ridice și să o scoată de pe piață".



În timpul interviului pe care l-a susținut împreună cu colegul din "Seth Rogen" Seth Rogen, Charlize a fost întrebată dacă mai e valabilă dezvăluirea ei, că este "șocant de disponibilă". Abia abținându-se să nu izbucnească în râs, actrița a spus că își asumă toată răspunderea pentru tot ce ar decurge din afirmația pe care a făcut-o, dar a admis că a început să aibă câteva reacții.
Întrebată dacă a avut niște răspunsuri pozitive, ea a spus: "Da, au fost, asta-i partea bună."

Sam a vrut să știe dacă își caută în continuare un partener, dar a spus-o într-un mod neașteptat, chiar riscant, întrebând-o în glumă dacă mai are lumina de taxi aprinsă, iar Charlize și Seth au spus că n-au mai auzit vorba asta până acum. "Există și un tarif? E numai vina mea. Caută-mă peste un an, dacă mai trăiesc și nu-s cumva moartă", a răspuns ea râzând.

Actrița care are doi copii adoptați, August și Jackson, a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind.

Ea a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

După relația temporară cu Sean Penn, despre Charlize Theron s-a scris că ar fi avut o relație cu actorul suedez Alexander Skarsgard, iar în ianuarie au apărut speculații despre o relație cu Brad Pitt, cei doi fiind văzuți discutând la o petrecere.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.