Charlize Theron, bântuită de regrete: Vedeta a ratat adopţia unui copil pe care îl adora

Actriţa în vârstă de 42 de ani a mărturisit că momentul cel mai greu din viaţa ei a fost când nu a reuşit să adopte un copil de care se ataşase.

Charlize Theron are doi copii adoptaţi, pe care îi creşte singură, în lipsa unei relaţii stabile care să-i aducă alături un partener pe termen lung. Într-un interviu acordat revistei Elle, actriţa sud-africană a vorbit despre durerea surdă pe care a resimţit-o atunci când a intrat pentru prima oară în sistemul adopţiilor.

Vedeta a mărturisit că îşi dorea mult să aibă un copil, iar când s-a simţit ataşată de unul pe care dorea să-l adopte, lucrurile n-au ieşit cum se aştepta. "Am avut probleme la nivel mental în timpul procesului de adopţie. A fost unul dintre cele mai joase puncte din viaţa mea atunci când am aplicat prima oară pentru adopţie. Au fost atât de multe lucruri care n-au mers, iar eu eram ataşată şi mi-am pus toate speranţele în asta, apoi totul s-a năruit", a povestit ea cu regret.

Vedeta nu a menţionat motivul pentru care nu a reuşit adoptarea copilului.

Charlize Theron îi creşte singură pe cei doi copii adoptaţi - Jackson, în vârstă de şase ani, şi fiica sa, August, în vârstă de trei ani, dar n-a uitat trauma prin care a trecut când a fost nevoită să renunţe la micuţul pe care îşi imagina că îl va creşte şi va fi al ei.

Ea a vorbit şi complicaţiile vieţii de mamă. "Au fost multe mame care mi-au zis că stric tot pentru că nu le-am luat copiilor lapte matern", a spus vedeta. "Am zile proaste. Fac greşeli. Trecând prin fazele tantrum (criza de personalitate a copiilor, n.r.), când ei sunt nişte mici nemernici. Şi îşi aleg cele mai proaste momente. E mult pentru o singură persoană.
Dar după şase ani cu puii mei, nu există o zi în care să-mi doresc să nu fi făcut asta"
, a mărturisit Theron.

Charlize Theron a mai spus în interviul citat că simţea o nevoie acută să aibă copii şi că fără ajutorul mamei sale, Gerda, care o sprijină enorm, nu ar fi reuşit să-şi împlinească acest vis: "Ştiam că voi avea nevoie de ajutorul mamei dacă voi face asta singură. Aş minţi dacă aş spune că nu mă ajută să-mi cresc copiii."

Dorinţa actriţei de a deveni mamă a fost atât de mare, încât corpul ei a înregistrat câteva simptome neobişnuite: "Aşteptam de atâta timp, încât atunci când am auzit că s-a născut Jackson, mi-am zis că vreau atât de mult copilul ăsta, încât mă dor sânii.
Nu am avut depresie postpartum sau ceva de genul ăsta; erau doar sânii. Era puterea minţii. Când rolul de mamă îţi ocupă atât de mult mintea, corpul începe să trăiască asta"
, a spus ea.

Theron a vorbit şi despre creşterea celor doi copii de culoare. "Ei trebuie să ştie de unde vin şi să fie mândri de asta. Dar vor afla că pentru ei e un alt mediu aici decât pentru mine şi cât de nedrept este acesta. Dacă pot face ceva în sensul ăsta, sigur că voi face", a subliniat vedeta.

Charlize Theron a făcut şi o şedinţă foto pentru publicaţia citată. Într-un set de imagini color şi alb-negru realizate de George Cortina, ea arată incredibil. Fotografiile alb-negru evocă întrucâtva perspectiva actriţei în privinţa rasismului.

Vedeta a spus în interviul pentru Elle că rasismul persistă în Statele Unite. "Nici măcar nu ştiu cum să vorbesc despre ultimul an al administraţiei prezidenţiale. Dar rasismul e tot mai viu decât cred oamenii. Nu mai putem nega asta. Trebuie să ne exprimăm. Sunt locuri în ţara asta în care, dacă vrei un job, nu-l vei primi. N-aş merge cu copiii mei în unele zone din America, iar asta este o problemă mare", a subliniat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2018