13 femei celebre care s-au măritat o dată pentru totdeauna: Căsnicia rezistă!

O căsnicie trainică e lucru rar în showbiz. Succesul, tentațiile, călătoriile dese și presiunea mediatică sunt de cele mai multe ori de vină pentru mariajele care se destramă ca niște castele de nisip în lumea vedetelor.

Chiar și printre celebrități se mai găsesc, însă, femei care au pariat cu toată inima pe bărbatul pe care îl iubesc din prima zi și au reușit să-și păstreze vie dragostea de-a lungul anilor.
Ele sunt excepțiile și tocmai de aceea poveștile lor frumoase de iubire merită să fie apreciate - un mariaj de 20 de ani e ceva notabil în showbiz, dar unul de 30 sau chiar de 40 de ani înseamnă că dragostea dintre cei doi oameni este mai presus de orice.

Bright Side ne prezintă exemplele unor femei celebre care s-au căsătorit pe viață cu aleșii lor, iar trecerea anilor nu le împiedică să fie fericite.

Salma Hayek: 9 ani de căsnicie

Salma l-a cunoscut pe soțul ei, omul de afaceri francez François-Henri Pinault, la Veneția, în 2006. Cei doi s-au căsătorit trei ani mai târziu, la teatrul La Fenice din orașul italian în care a început povestea lor de dragoste.

Beyoncé: 10 ani de căsnicie

Povestea de iubire dintre Beyonce și Jay-Z (pe numele său real Shawn Corey Carter) a început cu o colaborare profesională. În 2002, ei au lucrat la piesa "Bonnie & Clyde", iar el cântat și în single-ul "Crazy in Love" al artistei. Cuplul s-a căsătorit în 2008.

Jessica Alba: 10 ani de căsnicie

Jessica și Cash Warren s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale producției "Fantastic Four". Cei doi s-au căsătorit în 2008. Actrița consideră că cea mai bună soluție pentru ca un mariaj să reziste este ca partenerii să petreacă mai mult timp împreună și să creeze o atmosferă romantică.

Claudia Schiffer: 16 ani de căsnicie

Supermodelul german s-a căsătorit cu producătorul de film Matthew Vaughn la un an și jumătate după ce s-au întâlnit prima dată. Nunta a avut loc în Suffolk County (Marea Britanie), în 2002. Cuplul și-a cumpărat și o proprietate acolo.

Catherine Zeta-Jones: 18 ani de căsnicie

Actrița de origine galeză l-a cunoscut pe Michael Douglas la festivalul de film de la Deauville, în Franța, în august 1998. Doi ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit. Mariajul lor a ajuns la un moment dat pe muchie de cuțit, cei doi actori fiind pe punctul de a divorța, dar s-au împăcat și se iubesc mai mult ca oricând.

Sarah Jessica Parker: 21 ani de căsnicie

Vedeta din "Totul despre sex" l-a întâlnit pe Matthew Broderick la o petrecere în New York, în 1991. După o relație de șase ani, ei s-au căsătorit în 1997. Actrița spune că secretul unei căsnicii durabile este respectul dintre soți.

Cate Blanchett: 22 ani de căsnicie

Cate și Andrew Upton s-au cunoscut în Sydney, în 1996, pe vremea când ea era studentă la Institutul Național de Arte Dramatice. Un an mai târziu, cei doi au devenit soț și soție. Actrița spune că fericirea familiei sale depinde de interesele comune și de lipsa secretelor.

Lisa Kudrow: 23 ani de căsnicie

Lisa l-a cunoscut în 1987 pe soțul ei, Michael Stern, director în industria de publicitate. Cei doi sunt căsătoriți din 1995.

Kyra Sedgwick: 30 ani de căsnicie

Kyra și Kevin Bacon s-au cunoscut în timpul filmărilor la "Lemon Sky", în 1987. Un an mai târziu, ei au devenit soț și soție.

Rita Wilson: 30 ani de căsnicie

Rita l-a cunoscut pe Tom Hanks în 1981, pe platourile de filmare ale producției "Bosom Buddies", și s-au căsătorit în 1988. Cheia unui mariaj fericit este să faci parte din viața celuilalt, să-l înțelegi și să-l sprijini, consideră ea.

Jamie Lee Curtis: 34 ani de căsnicie

Actrița s-a îndrăgostit de Christopher Guest, actor și compozitor de muzică, după ce a văzut o fotografie cu el din filmul "This Is Spinal Tap". "O să mă mărit cu tipul ăsta", și-a spus ea. Cinci luni mai târziu, s-a ținut de cuvânt.

Meryl Streep: 40 ani de căsnicie

În 1987, Meryl trecea printr-o perioadă dificilă și i-a cerut ajutorul unui prieten al fratelui ei, pe care îl chema Don Gummer. Streep a locuit o vreme în casa acestuia și avea de gând să se mute când acesta urma să se întoarcă din Europa. Când a revenit, Don a convins-o să rămână, apoi s-au căsătorit. Meryl își împarte mereu bucuriile și problemele cu soțul ei și consideră că aceasta este cheia unei căsnicii trainice.

Sarah Michelle Gellar: 16 ani de căsnicie

Sarah l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Freddie Prinze, Jr., pe platourile de filmare ale producției "I Know What You Did Last Summer", în 1996 și s-au căsătorit la 1 septembrie 2002.