Sagetator

Ai un aspect sportiv, dar, odata cu trecerea timpului, esti mai predispusa sa te ingrasi decat nativii altor zodii. Esti foarte lacoma cand vine vorba de mancare si nu este vorba neaparat de cantitate...

Ai un aspect sportiv, dar, odata cu trecerea timpului, esti mai predispusa sa te ingrasi decat nativii altor zodii. Esti foarte lacoma cand vine vorba de mancare si nu este vorba neaparat de cantitate, ci de continutul de grasimi pe care il au in compozitie alimentele preferate: carnuri grase, sosuri, maioneze si alune.

Daca vrei sa elimini kilogramele in plus si sa nu ai probleme cu ficatul, si asa sensibil, trebuie sa te obisnuiesti cu o alimentatie saraca in grasimi. Poti incepe o cura in care sa incluzi ceaiul verde sau chiar usturoiul, fie natural, fie capsule.



Renunta la carnea de porc prajita si inlocuieste-o cu niste carne alba perpelita pe gratar. Ai noroc ca iti place miscarea, iar cu putina organizare, iti poti concepe un program, in care sa incluzi cateva ore de aerobic, sa pleci in excursii pe munte, sa faci tenis sau chiar calarie.

Astrele iti recomanda o dieta bogata in legume (mazare, fasole, varza si telina) si multa apa, minimum 1-2 litri pe zi. Organismul tau are nevoie, in permanenta, de vitaminele F, K, B6, H, I si J.