Capricorn

Esti o perfectionista si nu permiti grasimii sa iti deformeze silueta. Esti mereu in tema cu toate dietele si stii mereu ce trebuie sa pui in farfurie. Esti mereu ocupata si nu ai timp...

Esti o perfectionista si nu permiti grasimii sa iti deformeze silueta. Esti mereu in tema cu toate dietele si stii mereu ce trebuie sa pui in farfurie. Esti mereu ocupata si nu ai timp, de cele mai multe ori, sa mergi la sala.

Ca sa faci sport, chiar si atunci cand esti la birou, nu folosi liftul, iar la sfarsit de saptamana, nu ai voie sa refuzi o excursie la munte sau la mare, iar daca timpul nu iti permite, macar o plimbare in parc.

Evita alimentele condimentate si adopta o dieta care sa aiba la baza lactate degresate, carne slaba, ar fi de preferat de miel, varza, broccoli, porumb, orez brun, sfecla, cartofi, vinete sau telina.



Fructele tale preferate sunt gutuia si pepenele. Te refaci foarte usor cu ajutorul vitaminei C si L1. Evita dulciurile si condimentele tari. De preferat ar fi sa variezi dietele, pentru ca ai tendinta sa pui zilnic in farfurie aceleasi alimente.