Balanta

Nu te poti abtine tentatiilor gastronomice si pace! Silueta ta tinde sa se rotunjeasca la maturitate. In fata bunatatilor, esti, practic, fara aparare. Daca vrei sa te mentii in forma...

Nu te poti abtine tentatiilor gastronomice si pace! Silueta ta tinde sa se rotunjeasca la maturitate. In fata bunatatilor, esti, practic, fara aparare. Daca vrei sa te mentii in forma, trebuie sa renunti la dulciuri si la fainoase.

Nu trebuie sa-ti chinui organismul cu un regim dur, ci trebuie sa gasesti un echilibru convenabil. Poti sa urmezi o dieta bazata pe zarzavaturi, ceaiuri, fructe si carne de pui.

Nu prea iti place miscarea, dar pentru ca te-ai nascut cu ritmul in sange, poti lua cateva cursuri de dans sau gimnastica ritmica.

Trebuie sa eviti bauturile carbogazoase, alcoolul, mancarurile foarte condimentate si carnea grasa.

Incearca un mic dejun la care sa ai pe masa si niste germeni de grau, care iti vor da energie pentru toata ziua, continua la pranz cu niste legume - mazare, rosii, fasole si spanac, iar seara cateva fructe - mere, banane, cirese, pere, capsune, fructe de padure sau curmale. Organismul tau iti cere, mai mereu, un aport sporit de vitamina F.