Povestea incredibilă a fetei care a fugit de acasă fiindcă era abuzată de un vecin: S-a întors după 20 de ani cu o nouă identitate și are 4 copii

Crystal Haag avea 14 ani când a dispărut de acasă. Mama ei a căutat-o în zadar, ani la rând. Fata a fugit după ce a fost abuzată sexual de un vecin și s-a întors după 20 de ani, total schimbată.

Timp de două decenii, Cynthia Haag a refuzat cu încăpățânare să se mute din casa ei din Baltimore. A stat acolo în fiecare zi, doar-doar fiica ei o să apară într-o bună zi. Când, în sfârșit, minunea s-a întâmplat, femeia nu a recunoscut-o pe cea care i-a deschis ușa. Crystal Haag a devenit Crystal Saunders. Acum este mamă la rândul ei, vorbește fluent limba spaniolă și are o altă dată de naștere. Un happy end și totodată un nou început pentru o familie chinuită de un secret dureros, scrie Washington Post.

Pe 26 aprilie 1997, în ziua în care Crystal a dispărut, mama ei se afla la serviciu.

Era casieră la un magazin din cartier, iar fiica sa a venit să cumpere lapte și cereale. Își amintește și acum chipul ei zâmbitor. Crystal era o fată frumoasă și cuminte, nimic nu anunța ceea ce a urmat. "Să stai aproape de casă azi", i-a spus femeia. Crystal i-a promis că așa va face.

În seara aceea, când a ajuns acasă, Cynthia n-a mai găsit-o. Crystal dispăruse fără urmă. Ceea ce femeia avea să afle abia peste 20 de ani era că fata ascundea un secret teribil - un vecin începuse să o abuzeze sexual când ea avea nouă ani.
Abuzurile erau atât de frecvente, încât aceasta a crezut la început că era ceva normal. Când a făcut zece ani, s-a convins singură că mama ei știa.

În acea seară de aprilie, Cynthia a ajuns la limită. A ieșit cu prietenii până la miezul nopții, apoi a urcat într-un autobuz și dusă a fost. A plecat la New York. Acolo a devenit Crystal Saunders, iar la 23 de ani lucra ca menajeră și și-a făcut un rost în Bronx. Curând, a rămas însărcinată cu primul copil.
A făcut rost de un permis auto fals și de un card de asigurări sociale cu noua ei identitate, apoi viața ei a intrat în normal. Crystal a mai născut trei copii și a devenit o membră atât de importantă a comunității dominicane, încât toți o numesc "bunica" și "verișoară". Are o nouă familie acum.

Dar în timp ce ea își construia o nouă viață, mama sa era pierdută în trecut. Devastată de dispariția fiicei, tot mai spera că îi va da de urmă.

A căutat-o în privirea fiecărei fete cu ochii căprui pe care o vedea purtând o șapcă, așa cum și-o amintea din ultima zi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.