Cum să transformi hainele de care te-ai plictisit. 10 soluţii geniale

Ai dulapul plin, dar niciodată nu ai cu ce să te îmbraci? Descoperă cele mai bune soluţii ca să transformi hainele de care te-ai plictisit!

Majoritatea femeilor au această problemă cu hainele şi parcă niciodată nu sunt piesele vestimentare potrivite în dulap. De câte ori nu ţi s-a întâmplat ca dimineaţa să deschizi dulapul şi să constaţi că nu ai cu ce să te îmbraci!

Dacă şi tu te-ai plictisit de toate hainele tale, iată câteva soluţii practice la care poţi apela ca să-ţi transformi hainele şi să ai satisfacţia că porţi ceva nou:

 

1. Dantela revigorează o pereche de pantaloni scurţi din blugi

Dacă ai o pereche de pantaloni din blugi de care te-ai plictisit, taie-i în V în laterale şi aplică o dantelă (precum în imaginea principală). Acest mic truc îi va transforma total şi vei constata că îi poţi purta în o mulţime de combinaţii.



2. Transformă tricoul alb în unul plin de culoare

Împachetează un tricou alb precum în imaginea de mai sus şi foloseşte vopsea în diverse culori pentru a transforma total tricoul în unul plin de culoare.

 

3. Bulinuţe pe o fustă din blugi

 



O fustă din blugi nu se va demoda niciodată, mai ales dacă ai ales un model clasic şi pe negru. Dacă totuşi te-ai plictisit de ea, foloseşte un pix gel sau un adeziv pentru a face bulinuţe, cu ajutorul unei rigle.

 

4. Blugi cu dantelă

 



Ca să aduci un detaliu interesant unei perechi de blugi de care te-ai plictisit aplică dantelă la baza lor. Acest mic truc va transforma totalo pereche de blugi banală într-o piesă interesantă.