Olivia Steer, gafă pe Facebook: "Cancerul e ca norocul. Şi-l face omul cu mâna lui"

Speriată de reacţiile stârnite, vedeta TV a şters repede mesajul, încercând să evite un scandal asemănător cu cel provocat de Mircea Solcanu.

Olivia Steer a comis o imprudenţă care ar putea s-o coste, cel puţin în privinţa imaginii. Ea a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj bizar: "Cancerul e ca norocul. Şi-l face omul cu mâna lui".

Adeptă recunoscută a regimului raw-vegan, vedeta de la Acasă TV a explicat în numeroase rânduri că alimentaţia modernă este nocivă pentru organism şi poate declanşa cancerul. Opinia ei, exprimată pe Facebook, a depăşit însă limita obişnuită, putând fi interpretată ca o ironie la adresa bolnavilor de cancer, iar valul de reacţii negative stârnit de mesajul ei a determinat-o să şteargă postarea, încercând să evite un scandal de amploarea celui în care a fost implicat Mircea Solcanu.
O "manevră" tardivă, întrucât jurnalistele Oana Dobre-Dimofte şi Nadina Câmpean, precum şi alte persoane publice din mediul online, o contestă vehement, scrie ziarul Click!.



Atitudinea prezentatoarei emisiunii "Doamne de poveste" este de neînţeles, cu atât mai mult cu cât sora ei a pierdut în 2010 lupta cu cancerul, lăsând în urmă un băieţel care acum are 9 ani, notează ziarul citat.

Fostul coleg al Oliviei, Mircea Solcanu, a plătit cu slujba pentru un mesaj foarte dur postat pe Facebook, în urmă cu două săptămâni.

El le-a "urat" părinţilor copilului ucis de maidanezi să rămână şi fără al doilea copil, acuzându-i că se folosesc de această tragedie pentru a face rost de bani de la posturile de televiziune.
După reacţiile numeroase pe care le-a stârnit, Solcanu a şters mesajul, dar deja era prea târziu. În urma scandalului iscat, postul Acasă TV s-a dezis de poziţia acestuia şi în cele din urmă a reziliat contractul cu Solcanu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Februarie 2014