Jennifer Aniston a izbucnit în lacrimi când o fată i-a cerut ajutorul: Cum i-a schimbat viața vedeta

Jennifer Aniston a fost foarte emoționată când o tânără a rugat-o să-i ajute tatăl să-și găsească de lucru. Actrița i-a schimbat viața fetei.

Pentru trei seri, emisiunea realizată de Ellen DeGeneres s-a transformat într-un fel de "Surprize, surprize", dacă permiteți comparația. Împreună cu invitații săi, vedeta de televiziune a ajutat familiile și persoanele aflate în situații dificile, schimbându-le viața înainte de Crăciun.

Într-una dintre aceste ediții speciale a fost invitată Jennifer Aniston, iar povestea unei tinere a impresionat-o până la lacrimi pe actrița în vârstă de 50 de ani.

Elyse Kimball a prezentat, într-o înregistrare video, situația tatălui ei, Jeff. Bărbatul și-a crescut singur cele două fiice după ce soția sa a murit de cancer, iar acum, la 61 de ani, a rămas fără serviciu.

"A făcut tot ce trebuie pentru familia noastră de trei membri.

Nu merită așa ceva", a spus Elyse în materialul video.

"El e tot ce am. E viața mea. Cu el am trecut și prin bune și prin rele. Măcar o dată, aș crea să-i pot oferi ceva. Vreau să-i dăruiesc ceea ce merită și nu pot face asta fără ajutor", a spus fata, cu ochii înlăcrimați.

Povestea care a emoționat-o pe Jennifer Aniston


Materialul ei video a emoționat-o pe Jennifer Aniston. Ellen a pregătit o surpriză și a trimis o echipă a emisiunii acasă la Elyse, sub pretextul că realizează un show despre oameni care și-au schimbat viața. Acolo au realizat o înregistrare în care tatăl fetei a vorbit despre cum a fost viața lui după ce și-a pierdut soția, Amy, când Elyse avea doar trei ani, iar sora acesteia, Lexi, avea cinci ani.

Familia a fost invitată apoi în platou, unde Jennifer Aniston a ajutat-o pe Elyse să-și șteargă lacrimile.

Jeff a spus că personajul lui Ellen, Dory, din filmul de animație "Finding Nemo", a inspirat-o pe Amy să lupte cu cancerul. "Urma să intre într-o operație de 13 ore. Ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să-i fac semnul unui sărut și să-i zic: <<Continuă să înoți>>", a povestit el.



"Oh, Doamne!"
, a exclamat Aniston. "Ce ar spune mama voastră acum dacă ar ști că sunteți toți aici?", a întrebat ea.

"Ar fi atât de fericită. Ellen, a fost o mare admiratoare a ta. Ar spune: <<Dați-vă mai încolo, că vin și eu>>", a răspuns Jeff.

Surprize peste surprize


Apoi Ellen a început să dezvăluie, una câte una, surprizele pe care le-a pregătit. Mai întâi, cât ei au fost în emisiune, casa lor a fost decorată ca în povești cu luminițe de Crăciun, de o echipă trimisă acolo în secret.

Au primit și un brad de Crăciun superb, mai multe cadouri și mobilă nouă.

Jennifer le-a dat și ea o decorațiune pentru pomul de Crăciun în forma turnului Eiffel pentru că a aflat că Amy își dorea mult să vadă Parisul înainte de a muri. Ellen a anunțat atunci că toată familia va merge în vacanță în capitala Franței.



Jennifer a spus că a fost recent în Italia și a adăugat această destinație pe ruta de vacanță. Dar surprizele nu s-au oprit aici: Ellen a zis că și o călătorie la Londra ar fi potrivită, iar Jennifer a zis că ei "ar putea să meargă și în Grecia". Așa că Ellen a tras linie și i-a anunțat pe cei trei invitați năuciți de ceea ce li se întâmpla: "O să mergeți o lună în Europa!".

Familia a fost invitată apoi să joace o versiune a jocului "Say Whaaat?" și atât tatăl, cât și fetele, au primit câte 50.000 de dolari sub forma unor carduri Visa, ca să aibă bani pentru vacanța în Europa.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.