Dosar Eva. 8 bărbaţi mitocani din România care au jignit femeile. Vezi cum au reuşit!

23 Septembrie 2012

Prinse în iureşul scandalurilor, multe dintre personajele publice uită de regulile bunului simţ şi ajung să spună sau să scrie lucruri pe care apoi le regretă, sincer sau de ochii lumii. Câteva femei au fost atacate şi umilite de bărbaţi cunoscuţi, în studiourile de televiziune sau pe internet, iar ceea ce e mai grav este că astfel de cazuri se înmulţesc. E drept, veţi vedea că în unele cazuri victimele au cam căutat-o cu lumânarea, dar asta nu scuză nicidecum reacţiile de maidan ale celor care le-au terfelit imaginea.

Controversate sau nu, vedetele atacate sunt, în fond, femei, iar un bărbat educat găseşte o soluţie elegantă de a evita sau de a ieşi nepătat dintr-o dispută care tinde să degenereze.

Dar bunul simţ nu este facultativ decât pentru mitocani. Descoperiţi cine sunt bărbaţii care au jignit femeile în văzul tuturor!

Dumitru Tudor a făcut-o femeie uşoară pe Anamaria Prodan

Impresarul a lansat mai multe atacuri suburbane la adresa Anamariei Prodan. El a acuzat-o că împreună soţul ei, Laurenţiu Reghecamph, a trucat mai multe meciuri din liga a II-a de fotbal. Şi de aici a început un scandal oribil.

Invitat în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, Tudor, zis "Ciorbă" a spus că Anamaria Prodan a fost amanta fiului său. "Anamaria Prodan a trăit cu băiatul meu, care era însurat. Nu mai scăpa de ea, toata ziua venea după el la restaurant. El e băiatul cu care s-a culcat pentru un trening. Anamaria Prodan e şmecheră de profesie. Nu e femeie, e bărbat şmecher!", a spus el. "Ana Maria este mitomană de meserie. Toata lumea ştie cine era ea pe vremurile alea, e femeie uşoară", a continuat Tudor.

Când soţia lui Reghecampf a avut probleme în administrarea clubului Universitatea Cluj, "Ciorbă" n-a ratat ocazia de a şuta încă o dată mingea în geamul Anamariei. Convins că ea este la baza tuturor problemelor pe care le are Universitatea în ultima vreme, el a făcut-o albie de porci: "Oameni buni, ce vă spuneam acum ceva vreme?! Pe unde trece curva de Prodanca nu mai creşte nici iarba. Dacă ea a fost în stare să mă fure pe mine de bani, vă daţi seama cât de periculoasă şi perversă poate să fie", a scris Tudor pe Facebook. "A început să certe personalităţile oraşului că nu îi dă ei bani să conducă ea echipa. Păi, eu îi fac o propunere: ca să facă rost de bani şi să cumpere echipa pe banii ei, să se ducă pe centură la Băneasa şi într-un an de zile face bani mulţi că e meseriaşă!", a adăugat impresarul.

Cu asemenea limbaj, nu e de mirare că el a făcut turul televiziunilor, fiind invitat de Măruţă şi de Capatos să-şi spună părerile în acest stil de peluză.

Gigi Becali a făcut-o idioată pe Monica Tatoiu

Iritat că "atotştiutoarea" Tatoiu l-a luat peste picior, "bisericosul" patron al Stelei a trântit o expresie obscenă în timpul unei emisiuni de televiziune.

Săptămâna trecută, Gigi Becali şi-a ieşit din fire și a jignit-o pe Monica Tatoiu, invitată la emisiunea "Ştirile serii", de la RTV, unde latifundiarul a intervenit telefonic pentru a vorbi despre privatizarea Oltchim. În momentul în care social-democratul Codrin Ştefănescu, prezent şi el în studio, i-a spus lui Becali că Monica Tatoiu "s-a prăpădit de râs" cât a vorbit el, Gigi a reacţionat: "Să mă ierte Dumnezeu, dar doamna Tatoiu a cam luat-o razna. E cam dusă puţin...", a spus el.
Monica Tatoiu nu s-a lăsat mai prejos: "Stăm de cinci minute şi-l ascultăm cum debitează... Există telecomandă, pierdeţi telespectatorii!(...) Am înţeles din presă că a cumpărat o grămadă de active de care s-a ales praful. Ce a cumpărat şi a investit şi a făcut să meargă?", a întrebat ea. "Ce naibii, mă puneţi acum să dialoghez cu doamna Tatoiu? V-am spus. Să mă ierte Dumnezeu, e dusă...". "E un compliment dacă vine de la dvs. (...)", a replicat Tatoiu.

Replica lui Becali nu s-a lăsat aşteptată: "Am o rugăminte să nu mă mai chemaţi când vine idioata asta. Râdeţi ca proasta, vă rog frumos să nu mă mai sunaţi când o aveţi pe idioata aia acolo. Mă puneţi cu tâmpita asta. Să se ducă naibii la Bălăceanca, păi eu vorbesc cu toate idioatele? Vorbim de subiect şi ea râde ca proasta în p..." a spus Becali nervos prin telefon. Tatoiu a răspuns râzând jignirilor omului de afaceri: "Nu mă poate jigni. Un om sub condiţia mea nu mă poate jigni."

Monica Tatoiu nu era la prima dispută într-un studio de televiziune. Într-o emisiune difuzată în direct de RTV, ea s-a ridicat de la masă şi a plecat, enervată de modul în care i s-a adresat Mugur Ciuvică.

Ilie Năstase a înjurat o ziaristă

În 2010, fostul mare tenismen şi-a pierdut controlul atunci când o jurnalistă a început să-l filmeze în centrul Timişoarei, întrebându-l ce face în oraş. Reacţia lui a fost sub orice critică.

Pe un blog local a apărut un filmuleţ în care Năstase o înjura pe jurnalistă şi chiar o ameninţa. "Mi-ai cerut voie să mă filmezi? Vrei să-ţi sparg faţa? Cine morţii mă-tii îţi dă ţie fă voie să-mi faci mie poze? Pleacă f**u-ţi morţii mă-tii că-ţi sparg faţa", a strigat Ilie Năstase. "Sunt pe domeniul public", spune ziarista. Deşi la început a încercat să se apere cu argumente, ea a preferat să închidă camera de filmat.
Ilie Năstase şi-a explicat ulterior reacţia, susţinând că s-a simţit agasat. "Am ieşit de la un restaurant şi am fost liniştit. Nu vreau să fiu deranjat", a spus fostul tenismen. "Cum aveţi voi voie să îmi faceţi poze şi să mă filmaţi, aşa am şi eu voie să reacţionez. Dacă vine cineva şi mă deranjează, am şi eu dreptul să fac ce vreau. Eu nu sunt om rău, dar dacă vine şi mă ia cu răul în faţă şi cu un aparat pe care mi-l pune în faţă, reacţionez şi eu", a declarat Năstase pentru ziarul Click!.

Foto: Mediafax

Banciu, dat în judecată de Andreea Berecleanu

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a dat în judecată postul B1 TV şi pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu“, pentru afirmaţiile pe care realizatorul le-a făcut la adresa ei.

Radu Banciu a comentat într-o emisiune din luna mai că "Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi care să o propulseze". El a mai vorbit şi despre o presupusă relaţie cu Dan Diaconescu, patronul OTV.

"Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi. Pe domnul Dan Diaconescu nici măcar nu-l cunosc, nici nu l-am văzut în viaţa mea. Dar asta e doar una dintre mârşăviile pe care le-a spus şi nu poate rămâne aşa. El atacă foarte multă lume şi nu poţi să-ţi clădeşti succesul în felul acesta. Mi se pare foarte grav ce a făcut şi nu puteam să trec peste asta“, a declarat Andreea Berecleanu pentru site-ul paginademedia.ro.

Pepe şi-a apărat soţia jignindu-şi fosta soacră

După ce Mărioara Zăvoranu a spus depsre Raluca Pastramă că e urâtă şi are "faţă de cal", Pepe i-a răspuns cu aceeaşi monedă. A spus despre fosta soacră că e un "porcuşor isteric" şi că are rât!

După ce aceasta l-a ameninţat că îl dă în judecată, cântăreţul a spus că nu a jignit-o, ci doar a amintit declaraţiile pe care Oana le-a făcut despre mama ei, de-a lungul timpului. "Eu nu am jignit-o pe Mărioara, am citat-o pe Oana Zăvoranu. Tot ce am spus eu despre Mărioara ştiu de la Oana. Să mă dea în judecată. E drept că am spus că are rât, dar şi ea a spus despre soţia mea că are faţă de cal, aşa că i-am zis şi eu că arată ca un porc. Am fost cu Oana timp de 7 ani, iar doamna Zăvoranu m-a jignit în tot acest timp. Să nu se supere pe mine, dar eu nu fac decât să-i amintesc ce i-a spus fetiţa ei. Oana a spus lucrurile astea la TV, eu nu spun ce mi-a spus mie acasă. Mie mi-a spus mult mai multe”, s-a justificat Pepe.

E drept, prima care a greşit a fost mama Oanei Zăvoranu, dar asta nu e o scuză pentru un bărbat care se pretinde educat şi cu bun simţ. Iar Pepe, care a mai spus despre Mărioara că şi-a înşelat bărbatul, a înţeles că se afla în ofsaid şi a întors-o din mers, cum se spune.

Boureanu, scos din minţi de Gabriela Firea

În 2010, invitat la o emisiune a Gabriela Vrânceanu Firea, Cristian Boureanu a întrebat-o despre amant. El a fost provcat de atacul jignitor al realizatoarei TV, dar a comis greşeala de a-i răspunde în acelaşi stil.

Firea l-a provocat pe deputatul PDL, însă aceasta a greşit intrând în jocul ei murdar. "Moderatoarea" emisiunii "Ştirea zilei" a făcut o criză de nervi după ce deputatul PDL Cristian Boureanu a pornit o discuţie aprinsă în care aducea acuzaţii PNL, reprezentat în emisiune de Ludovic Orban. Firea a izbucnit: "Domnule Boureanu, aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?". Aceasta a continuat vădit enervată, întrebându-l dacă a mâncat ceva "de pe jos" sau "de la toaletă".
În loc să ia atitudine faţă de ieşirile deputatului, Firea a pus şi mai multe "paie pe foc": "Cine v-a spus că sunteţi băiatul cu mucii-n freză a avut dreptate", l-a atacat ea. "Cumva (mi-a spus aşa - n.r.) amantul dumneavoastră?", a spus Boureanu, insinuând că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu ar avea o legătură cu Firea.

Disputa a durat minute bune, timp în care moderatoarea nu a dat semne că ar vrea să calmeze spiritele. După un sfert de oră, producătorii emisiunii au decis să-i închidă lavaliera lui Boureanu, fapt care l-a înfuriat din nou: "Să-nţeleg că mi s-a tăiat microfonul. Să vă fie ruşine!".
A doua zi, postul Antena 3 a emis un comunicat prin care anunţa că îl va da în judecată pe Cristian Boureanu.

Crin Antonescu a atacat-o încă o dată pe Angela Merkel

Liderul USL a dezvoltat o adevărată obsesie pentruAngela Merkel, atacând-o virulent, într-o retorică cu mult sub nivelul limbajului diplomatic şi al bunelor maniere.

După decizia Curţii Constituţionale care a invalidat referendumul, Crin a acuzat-o pe Merkel pentru declaraţiile de susţinere făcute la adresa preşedintelui suspendat, Traian Băsescu. N-a găsit însă cea mai fericită formulă de exprimare, căzând repede în ispita jignirilor.
"Nu are nicio obligație România sa fie rezervația în care se poate întâmpla orice pentru că așa le convine unora care nu trăiesc în România, care nu plătesc impozite în România, care nu sufera abuzurile pe care românii le sufera începând cu batjocorirea acestui vot", a spus Antonescu la Antena 3.

Şi dacă s-ar fi oprit aici, tot ar mai fi fost bine cât de cât. Dar atacul a continuat: "Să-l ia in Germania doamna Merkel, Germania e o țară mare, prosperă, să-i dea acolo o bucațică de pământ lui Băsescu şi PDL-ului, să se joace acolo de-a Băsescu. În România, nu!", a adăugat liderul USL.

Consecinţa logică a acestui joc periculos este că politicianul român, tributar stilului brutal de a se impune pe plan autohton, a ratat orice şansă de a fi tratat cu seriozitate pe plan extern.

Liviu Vârciu a jignit-o pe Cristina Cioran

Prezentatoarea TV a spus pe post că, în urmă cu câțiva ani, a fost iubita lui, ceea ce l-a enervat la culme pe fostul component al trupei L.A.

"Liviu, îți mai amintești când toată lumea spunea că noi doi...?", l-a întrebat ea. Deloc binedispus, Vârciu i-a răspuns serios:  "Ce să-mi amintesc, că spunea lumea că noi am făcut țup-țup? Dar nu este adevărat, nu avea cum. Nu ești genul meu!". "Ți-e rușine să recunoști?", i-a replicat Cristina. "Mie nu mi-a fost rușine să recunosc niciodată. Dar ce a fost, ți-am pus mâna odată pe... și gata. Nu a fost cine știe ce și probabil de asta nu îmi aduc eu aminte", a spus Vârciu vizibil iritat.
"Ce, ai intrat într-un con de umbră și îl iei pe Vârciu de picioare? Nu mai glumi cu aşa ceva! Din cauza voastră, din cauza acestor domnișoare, eu nu mai am eu credibilitate. Mă duc și eu să vorbesc cu o fată, o salut și îmi zice: 'Ce, nu ai ce să... ?' ", a continuat el, enervat.

Când a văzut că Liviu nu știe de glumă, Cristina Cioran și-a cerut scuze și a spus că totul a fost o glumă.