Dosar Eva. 7 săruturi memorabile care au făcut senzație în toată lumea

16 Septembrie 2012
Săruturile vedetelor au devenit o modă. După momentele incitante, oferite de Madonna în compania Christinei Aguilera și a lui Britney Spears, alte celebrități au preluat această tendință și s-au sărutat pe scenă. Săruturi între femei, între mamă și fiu, între tată și fiu, între o femeie și un transsexual, dar și între un bărbat și un cățel - astăzi iubirea nu mai are limite!

Kate Moss, sărut pasional cu un transsexual

Modelul britanic a pozat anul trecut, pentru coperta revistei Love, sărutându-se pasional cu modelul transsexual brazilian Lea T.

Cu un machiaj minimalist şi o "falsă" coafură masculină, Kate Moss este aproape de nerecunoscut în această fotografie de pe coperta revistei Love. Fotograful a inversat însă rolurile şi a distribuit-o pe Kate Moss în rolul "bărbatului", iar modelul transsexual Lea T a jucat rolul "femeii". Imaginea controversată a fost publicată pe coperta numărului din luna februarie a revistei Love, o ediție dedicată clişeelor "androgin-şic". Fotografia este însoţită de textul: "This is hard core".

Nu a fost pentru prima oară când Kate Moss se sărută cu o femeie. Potrivit Mediafax, modelul britanic în vârstă de 38 de ani s-a sărutat în 2006, timp de un minut, cu Jemima Khan, pentru a strânge fonduri în cadrul unei acţiuni de binefacere.

Partenera ei de pe coperta revistei Love, transsexualul Lea T, a apărut adeseori pe prima pagină a revistelor de specialitate în ultimii doi ani, fiind considerată "noua senzaţie din modă".
Lea T, pe numele real Leandro Cerezo, este fiul jucătorului brazilian de fotbal Toninho Cerezo şi a fost descoperit de Ricardo Tisci, directorul de creaţie al casei Givenchy. Înainte de a deveni fotomodel şi apoi imaginea casei Givenchy, Lea T. a fost asistent personal al lui Tisci, notează Mediafax.
Lea T a pozat recent pentru ediţia italiană a revistei Vanity Fair şi a pozat nud pentru ediţia franceză a revistei Vogue.

Sărutul divelor a uimit planeta

Momentul de tandrețe dintre Madonna și Britney Spears, dar și cel care a urmat imediat, între Madonna și Christina Aguilera, de la Premiile MTV din 2003, au declanșat o modă a săruturilor controversate pe scenă.

Madonna (53 de ani) a apărut pe scenă într-un tort uriaş, în timp ce Christina Aguilera şi Britney Spears cântau "Like a Virgin". Diva a cântat apoi alături de ele piesa "Hollywood", iar în timp ce dansau aceasta s-a sărutat, pe rând, cu Britney Spears şi cu Christina Aguilera. Momentul de tandrețe cu Britney a fost desemnat de fani drept "sărutul deceniului".

Madonna a recidivat în acest an. În martie, de ziua cântăreței rap Nicki Minaj, care împlinea în martie 29 de ani, Madonna i-a oferit un sărut pasional chiar pe platourile de filmare a videoclipului "Give Me All Your Luvin".
Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Madonna i-a oferit sărbătoritei prăjituri şi după ce i-a cântat "La mulţi ani", i-a spus să sufle în lumânări şi să-şi pună o dorinţă. Nicki a suflat, iar Madonna i-a spus că dorinţa i s-a împlinit deja, după care a sărutat-o.

Lady Gaga s-a sărutat cu coregrafa ei, apoi a concediat-o

Vedeta şi-a concediat coregrafa şi directorul de creaţie, Laurieann Gibson, după ce ani de zile a fost prietenă cu aceasta. Lady Gaga a sărutat-o pe Laurieann Gibson în public, în 2010, la Premiile MTV VMA.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Lady Gaga a decis să renunţe la serviciile lui Laurieann Gibson după o ceartă cu aceasta. Laurieann a creat imaginea artistei, mărturisind că înfăţişarea cântăreţei, asemănătoare cu cea a Madonnei, a inspirat-o. Declaraţia lui Laurieann Gibson a deranjat-o pe Lady Gaga, care e comparată de mulți ani cu Madonna.

Relaţia de prietenie dintre Lady Gaga şi Laurieann s-a deteriorat şi din pricina opiniilor negative ale coregrafei legate de ultimele videoclipuri ale cântăreţei. Laurieann ar fi criticat blasfemiile din clipul recent al artistei, "Judas".

Sandra Bullock și Meryl Streep "s-au împăcat" cu un sărut pătimaș

În ianuarie 2010, Sandra Bullock a sărutat-o pe Meryl Streep în timpul galei Critics' Choice Movie Awards 2010.

Ele au fost distinse cu premiul pentru cea mai bună actriță. Streep a primit trofeul pentru rolul Juliei Child din filmul "Julie şi Julia", iar Sandra Bullock, pentru prestația din pelicula "Povestea unui campion".
Cele două actrițe au urcat pe scenă pentru un discurs de mulţumire.

Înaintea acestui moment, cele două s-au comportat ca şi cum ar fi fost cele mai aprige rivale. Totul a fost doar o glumă: la final, cele două actriţe s-au îmbrăţişat și s-au sărutat cu patimă, lăudându-se apoi reciproc în faţa publicului.

Foto: Hepta

Wiz Khalifa și Amber Rose, un moment scandalos

Cântărețul rapp și iubita lui au oferit un moment spectaculos în iunie anul trecut, la gala Premiilor BET (Black Entertainment Television Awards).

Tunsă foarte scurt, Amber a atras imediat atenția cu un costum mulat, iar cei doi au pășit pe covorul verde, pozând pentru fotografi. Punctul culminant a fost sărutul lor foarte explicit, dealtfel cea mai cunoscută reușită a lor până acum.

Cuplul este însă pe cale să se remarce și prin realizări mai serioase. Fosta iubită a lui Kanye West şi rapperul Wiz Khalifa au anunţat în această lună că aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil. "Aşteptăm un bebe frumos pe nume Amber", a declarat Wiz. "Sunt superman. Voi fi cel mai bun tată, cel mai bun cântăreţ şi cel mai bun soţ", a mai spus cântărețul într-un interviu.

Wiz Khalifa şi Amber Rose sunt împreună din 2011, iar în luna martie a acestui an ei şi-au anunţat logodna.

Foto: Hepta

Stephanie Seymour, la marginea incestului cu fiului ei

În vârstă de 42 de ani, fostul model faimos în anii’ 90, când poza pentru "Sports Illustrated" și lucra pentru Victoria's Secret, Stephanie a fost surprinsă de paparazzi în mai 2011, în timpul vacanței petrecută cu familia la St. Barts, iar intr-una din imagini ea si fiul ei mai mare, Peter, se sărută pe gură și se îmbrățișează strâns.

Imaginile cu Stephanie Seymour foarte tandră cu fiul ei mai mare, Peter Brandt II, au provocat mai multe controverse în Statele Unite. "Aceste imagini au fost scoase din context, mama mea și cu mine suntem foarte apropiați, cum obișnuiește să fie cu oricare dintre copiii ei", a explicat  Peter pe Facebook. "Nu avem nimic de ascuns și, în plus, vă spun că sunt homosexual", a mai scris Peter.

Stephanie Seymour are trei copii: Peter (18 ani), Harry (16 ani) și Lily (6 ani). Ea a fost iubita lui Axle Rose din 1991 până în 1993 și în acea perioadă a apărut în două videoclipuri ale trupei Guns N’Roses - "November Rain" și "Don’t Cry".

Foto: Hepta

Mickey Rourke, un dur înduioșat de câini

Oricât de macho pare starul american, slăbiciunea lui pentru câini îi trădează latura sensibilă. Mickey Rourke a fost fotografiat în timp ce își săruta pe gură cățelul, în casa lui din Los Angeles.

Actorul a demonstrat că este un mare iubitor de câini și în vară, când a venit în România pentru filmările la thrillerul "Dead in Tombstone". El a anunțat atunci că a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri, căruia i-a dat numele Foxy.
Într-o conferinţă de presă, starul a anunţat că intenţionează să construiască şi un adăpost pentru câinii maidanezi din Bucureşti. Mickey Rourke a mai spus că adăpostul se va numi "The wild dogs of Romania Sanctuary".
Despre Foxy, pe care a dus-o acasă, la New York, Rourke a spus că se va înţelege cu ceilalţi câini pe care îi are.

Mickey Rourke a spus că doreşte să facă asemenea acţiuni umanitare, deoarece doreşte să realizeze lucruri importante cu viaţa lui, dincolo de actorie. "Vreau să fac ceva cu timpul meu, care să mă facă să-mi merit aerul pe care-l respir", a spus actorul. "Nu există câini răi, există doar oameni răi", a mai spus acesta.
De asemenea, actorul a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu câinii. El a povestit cum, la un moment dat, a vrut să se sinucidă: "Mi-am băgat ţeava de la armă în gură, dar, între timp, unul dintre câini a venit lângă mine şi se uita de parcă mă întreba" «Dacă pleci, cine va avea grijă de mine?»", a spus actorul. Rourke a mai spus că a scăpat de depresie datorită câinilor săi.

Foto: Hepta