Cum a încercat Trump să o convingă pe Salma Hayek să-şi înşele iubitul

Actriţa a povestit despre momentul în care Donald Trump a încercat s-o facă să-şi înşele iubitul.

Relatările despre agresiunile sexuale ale actualului preşedinte american, Donald Trump, par să nu mai contenească. Salma Hayek are povestea ei şi a vorbit despre episodul petrecut în trecut.

Invitată la emisiunea de televiziune The Daily Show, actriţa i-a relatat realizatorului Trevor Noah prin ce a trecut. Ea a spus că Trump a încercat să o convingă să-şi înşele iubitul.

Totul a început la un eveniment la care vedeta participa împreună cu iubitul ei. "Eram la un eveniment cu prietenul meu... el era atât de tandru, atât de drăguţ, super drăguţ...

a început să vorbească cu iubitul meu şi apoi s-a împrietenit cu el, l-a invitat la masă... ceva de genul <<Hei, dacă sunteţi în New York, veniţi la Atlantic City, puteţi să staţi la hotelul meu. Daţi-mi numerele voastre de telefon>>. N-a mai vorbit niciodată cu prietenul meu. În schimb, m-a sunat pe mine şi m-a invitat să ies cu el", a povestit Salma.

Salma a spus că i-a amintit lui Trump de iubitul ei, dar acesta n-a dat înapoi, continuând să o preseze: "Nu-i de tine. Nu-i important, nu-i destul de bun pentru tine.
Trebuie să ieşi cu mine"
, i-a spus Trump fără reţinere.

În octombrie anul trecut, Hayek a vorbit despre avansurile lui Trump în timp ce ea avea o relaţie. Actriţa susţine că i-a răspuns că nu era interesată de el nici dacă ar fi fost singură, iar atunci acesta s-a răzbunat imediat. Trump a orchestrat apariţia unei poveşti false într-un tabloid despre ea, în care se vehicula că ea e prea scundă pentru a avea o relaţie solidă, relatează site-ul Uproxx. Apoi a sunat-o şi a încercat să o consoleze, spunându-i că ar trebui să se întâlnească cu el.
"Nu vreau ca oamenii să creadă aşa ceva despre tine", i-a spus acesta.

Manevra lui Trump n-a mers. Ulterior, Salma Hayek s-a măritat tot cu un miliardar, unul chiar mai bogat decât Trump. Vedeta hollywoodiană este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetiţă, Valentina, în vârstă de nouă ani, şi este o oponentă recunoscută a miliardarului Donald Trump, învingătorul alegerilor prezidenţiale din SUA, pe care l-a criticat în repetate rânduri pentru viziunea lui agresivă în domeniul imigraţiei.

Nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002), Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York", notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2017