A fost servitoare, acum e soţia unui actor de la Hollywood: Camila Alves, jumătatea lui Matthew McConaughey

Camila Alves, soţia de origine braziliană a starului american, a dezvăluit că nu ştia pic de engleză când a venit în SUA, iar la 15 ani a lucrat ca servitoare.

Astăzi este mama a trei copii şi are un soţ de milioane, la propriu şi la figurat. Dar viaţa n-a fost mereu la fel de frumoasă şi uşoară pentru Camila Alves McConaughey. O spune chiar ea, într-un interviu publicat în numărul din decembrie al revistei Ocean Drive.

Modelul în vârstă de 35 de ani a mărturisit că atunci când a venit în Statele Unite nu cunoştea nici măcar un cuvânt în engleză.

Avea doar 15 ani când a plecat din Brazilia. "Când am crescut, a trebuit s-o iau pe drumul meu. Eu nu puteam să-l sun pe tata ca să-mi plătească facturile. Nu exista aşa ceva în ecuaţie", a spus ea. "A trebuit să mă descurc. Ştiu să îngrijesc o locuinţă, aşa că am început să fac curăţenie în case", a mai spus soţia actorului Matthew McConaughey.

Lucrurile n-au fost mai uşoare nici când a pătruns în lumea modelingului, unde a descoperit multe obstacole.
"Eu nu mă consider genul de persoană Zen. Dar mă consider adaptabilă. E un termen pe care îmi place să-l folosesc: munca din greu. Am dobândit multe lucruri prin muncă", a spus Camila.

Unul dintre cele mai preţioase dintre câştigurile de care se bucură Camila este căsnicia de cinci ani cu Matthew McConaughey, în vârstă de 47 de ani. "Trebuie să-ţi faci timp pentru mariajul tău. Mergem să luăm masa împreună.
Mergem la plimbare. Avem timpul nostru intim"
, a spus ea.

"Familia, soţul meu, copii mei sunt prioritatea numărul unu pentru mine, sunt deasupra a tot ceea ce fac în viaţa mea. Punct. Iar după toate astea vin priorităţile mele. Dacă îmi urmăresc îndeaproape priorităţile, indifirent ce fac într-o zi, indiferent cât de ocupată sunt, atunci găsesc timp să mă ocup de ele", a mărturisit modelul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.