7 vedete care au făcut primul copil după 40 de ani: Niciodată nu-i prea târziu!

Deși medicii le recomandă femeilor să nască primul lor copil înainte de a împlini 30 de ani, în multe țări din Occident această barieră de vârstă continuă să se ridice. Cariera, relațiile care nu rezistă și problemele de concepție sunt principalii factori care împing femeile spre sarcinile de la peste 40 de ani. Multe dintre acestea devin mame pentru prima oară când au trecut de câțiva ani acest prag și, inevitabil, aceste cazuri atrag atenția, mai ales în cazul vedetelor.

Bright Side ne prezintă câteva femei celebre care au devenit mame după ce au împlinit 40 de ani.
Fie că au amânat cât mai mult acest moment important din viața lor, fie că au făcut tot posibilul pentru a ajunge aici, ele demonstrează că niciodată nu-i prea târziu când un copil trebuie să vină pe lume.

Nicole Kidman, 41 de ani

Actrița australiană are doi copii din timpul mariajului cu Tom Cruise, dar aceștia au fost adoptați - Isabella și Connor. După ce a divorțat, Nicole Kidman a avut câteva relații pasagere, apoi s-a căsătorit cu muzicianul Keith Urban. La 41 de ani, ea a născut o fetiță, Sunday Rose. După doi ani, cei doi au devenit părinții încă unei fetițe, Faith Margaret, născută de o mamă-surogat.

Glenn Close, 41 de ani

Actrița deține un record în materie de nominalizări la Oscar, fiind cunoscută pentru rolurile sale apreciate din "Legături periculoase", "Atracție fatală" și "101 dalmațieni". În al treilea ei mariaj, la 41 de ani, Glenn Close a devenit mamă pentru prima oară. Fiica ei, Annie Starke, a călcat pe urmele sale, devenind actriță.

Geena Davis, 46 de ani

International, celebră pentru rolurile din filmele "Tootsie", "Thelma şi Louise" şi "Sărutul dulce al răzbunării", actrița a fost căsătorită de trei ori. Dar nici căsnicia cu un restaurator, nici cea cu regizorul și actorul Jeff Goldblum nu i-a adus un copil. Abia la al treilea mariaj, cu chirurgul estetician Reza Jarrahy, Geena Davis a devenit mamă - la 46 de ani, ea a născut o fată, Alizeh Keshvar, iar când avea 48 de ani a adus pe lume doi gemeni, Kaiis și Kian.
Geena Davis traversează acum un proces de partaj neplăcut, Reza Jarrahy chemând-o în faţa instanţei. Fostul soţ solicită pensie alimentară şi împărţirea averii. Actriţa susține că ei nu au fost căsătoriți și că nici nu au fost un cuplu, aşa că nu are de ce să răspundă acestor solicitări.

Emma Thompson, 40 de ani

Câștigătoare a două premii Oscar, actrița britanică a născut-o pe fiica ei, Gaia, la vârsta de 40 de ani, după ce s-a căsătorit a doua oară, cu Greg Wise, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru "Sense and Sensibility". Cei doi mai au un băiat, Tindyebwa Agaba, un fost copil-soldat din Rwanda adoptat după ce familia lui a murit în războiul civil.

Eva Mendes, 40 de ani

Din 2011, actrița a avut o relație cu unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood, Ryan Gosling. Ei au devenit părinții a două fete, Esmeralda și Amanda Lee, apoi se pare că s-au căsătorit în secret. Cei doi nu au confirmat până acum că ar fi căsătoriți.
Într-un interviu, Eva a mărturisit că atunci când s-a îndrăgostit de Ryan nu-și dorea doar să aibă copii, ci să aibă copiii ei. Iar visul i s-a îndeplinit: vedeta își petrece acum timpul cu fiicele sale și încă nu este interesată să-și reia cariera.

Holly Hunter, 47 de ani

Câștigătoarea premiului Oscar, cunoscută îndeosebi pentru rolul din "The Piano", Holly Hunter a fost căsătorită cu cameramanul Janusz Kaminski, care a lucrat la câteva producții importante, precum "Schindler’s List", "War of the Worlds" și "Saving Private Ryan". Cei doi au fost căsătoriți șase ani, dar Holly a devenit mamă după ce s-a căsătorit a doua oară, cu actorul britanic Gordon McDonald. Ea avea 47 de ani când a născut gemeni. Claude și Press MacDonald au acum 13 ani, iar mama lor evită să-i expună public.

Helen Hunt, 41 de ani

Vedeta din comedia "What Women Want" a devenit mamă pentru prima dată cu o lună înainte de a împlini 41 de ani. Din păcare, cele două mariaje ale actriței s-au destrămat, dar la cel de-al doilea a rămas însărcinată. Actrița a născut o fetiță, Makena Lei Gordon.