15 femei celebre care și-au făcut intervenții estetice. Și nu se ascund!

Vedetele nu prea vorbesc despre operațiile estetice și procedurile de înfrumusețare la care apelează. Dar mai sunt și femei celebre care se simt mai relaxate să discute să discute despre acest subiect și nu fac un secret din faptul că au apelat la chirurgia estetică sau la proceduri de înfrumusețare pentru a-și corecta anumite trăsături ori pentru a le îmbunătăți.

Bright Side ne prezintă câteva femei curajoase care nu-și ascund imperfecțiunea, dar nici faptul că încearcă să o îndepărteze.

Robin Wright

Vedeta din "House of Cards" a dezvăluit că merge periodic la o clinică estetică, unde, de două ori pe an, ea își injectează Botox. Rezultatele se văd: actrița arată la fel de bine ca acum 10 ani.

Courteney Cox

Actrița care a câștigat o mulțime de fani cu rolul din "Friends" a avut câteva probleme cu operația estetică. Serul hialuronic și Botox-ul i-au alterat trăsăturile, iar Courteney a decis să renunțe la acestea.

Nicole Kidman

Presa a scris în repetate rânduri despre operațiile pe care actrița australiană și le-ar fi făcut, de la un implant mamar, până la dinți falși. Dar Nicole a negat mereu; ea a subliniat că și-a făcut doar injecții faciale cu Botox.

Britney Spears

Cântăreața nu a ascuns că are un chirurg plastician la care apelează, dar a precizat că a folosit doar ser injectat în buze. Ea a adăugat că i s-a părut interesant să facă asta.

Gwyneth Paltrow

Actrița a spus că a încercat tot, mai puțin operațiile estetice. "Botox-ul m-a făcut să arăt ca naiba", a spus ea. Gwyneth nu se opune, însă, operațiilor estetice și a spus că într-o zi probabil va încerca și o operație estetică.

Chrissy Teigen

Ea a admis că totul e fals la ea, cu excepția pomeților. Ulterior, Chrissy a spus că a făcut o glumă și că singura operație estetică a fost o liposcuție la subraț.

Jennifer Grey

Vedeta din "Dirty Dancing" regretă că și-a făcut o operație la nas care a avut efectul advers: după intervenție, ea nu a mai avut succes și nu a mai primit roluri la fel de bune.

Iggy Azalea

Cântăreața hip-hop și-a făcut o operație de mărire a sânilor, dar nu s-a ferit să recunoască asta. Ea și-a operat și nasul și bărbia. "Nu neg", a răspuns când a fost întrebată dacă e adevărat.

Khloe Kardashian

Khloe a mărturisit într-un interviu că și-a făcut injecții faciale cu ser, dar nu a fost mulțumită de rezultate și a renunțat. Ea a precizat, însă, că nu și-a operat nasul.

Jennifer Aniston

Comparația între chipul de acum al vedetei și cel din urmă cu mai mulți ani ne arată că nasul ei s-a schimbat. Actrița a spus că și-a făcut o operație de deviație de sept.

Denise Richards

Actrița și-a făcut prima operație la 19 ani, când și-a mărit sânii. Apoi i-a mărit mai mult. Astăzi, Denise regretă că a făcut asta. Într-un interviu, ea a spus că a avut mult de furcă încercând să scape de consecințele acestor operații.

Amanda Bynes

Bynes și-a făcut o operație la nas. A declarat că nu-i plac pozele vechi, în care se vede aspectul său fizic "necorectat".

Cher

Cântăreața nu a ascuns că are multe operații estetice la activ. Ea și-a făcut un facelift circular, o rinoplastie și o mărire a sânilor. "Da, mi-am făcut un facelift, dar cine nu și-a făcut?", a declarat ea.

Christie Brinkley

Modelul în vârstă de 65 de ani face injecții cu Xeomin și și-a albit dinții. Pentru a-și întinde și subția pielea, ea a folosit aparate cu laser și ultrasunete pe care le promovează.

Victoria Beckham

Fosta cântăreață și-a făcut un implant cu silicoane pe vremea când era membră a trupei Spice Girls. Dar apoi a regretat această decizie și a declarat că nu le recomandă tinerelor să-și schimbe corpul doar pentru a se încadra în niște standarde sociale. Acum Victoria e mulțumită de aspectul ei fizic.