14 vedete care au slăbit enorm: Cât au reuşit să dea jos?

12 Octombrie 2017
Vedetele pot avea tot felul de motive când îşi pun în cap că trebuie să slăbească. Pot să facă asta pentru un rol car ele impune un fizic mai suplu, uneori foarte suplu, pot avea un obiectiv personal, ca să se simtă mai bine, sau pot să slăbească pentru un eveniment important, precum o nuntă.

Indiferent de motiv, câteva celebrităţi au dat dovadă de o ambiţie ieşită din comun, iar rezultatele au fost uimitoare. Bright Side prezintă 14 vedete care au slăbit extraordinar de mult.

Christina Aguilera - 20 kg

Cântăreaţa a decis să revină în formă înainte de a se căsători. Ea a dat jos 20 de kilograme.

Christian Bale - 28 kg

Actorul a slăbit enorm pentru celebrul rol din "Maşinistul", în care a fost aproape de nerecunoscut.

Kim Kardashian - 30 kg

În timpul celei de-a doua sarcini, vedeta s-a îngrăşat foarte mult. După naştere, ea şi-a fixat ca obiectiv să revină la silueta din 2010 într-un timp cât mai scurt şi a reuşit cu o dietă strictă şi cu ajutorul unei antrenoare personale.

Matthew McConaughey - 20 kg

Matt e de nerecunoscut în rolul din "Dallas Buyers Club", pentru care a slăbit enorm. Actorul a declarat că experiența nu l-a influențat negativ în vreun fel, ba chiar i-a prins bine.

Oprah Winfrey - 28 kg

După mulți ani și nenumărate tentative, în care a încercat fără succes tot felul de diete, vedeta de televiziune pare să fi găsit o soluție care dă rezultate. Ea a urmat planul de slăbit conceput de compania Weight Watchers, pentru care face și promovare, iar efectele sunt evidente.

John Goodman - 45 kg

Actorul a decis să slăbească pentru că se temea că nu mai are mult de trăit. Suferea de obezitate morbidă, sănătatea lui se șubrejise, iar când a realizat că a ajuns într-un punct critic a făcut o schimbare incredibilă.

Kelly Osbourne - 23 kg

Fiica rockerului Ozzy Osbourne a slăbit după ce s-a decis să-și schimbe stilul dezordonat de viață, dominat de abuzuri de pastile și alcool.

Zach Galifianakis - 25 kg

Căsătoria cu iubita lui, Quinn Lundberg, l-a făcut pe actorul din "Marea mahmureală" să slăbească. Apoi, dorința de a prinde roluri în filme mai serioase l-a determinat să continue lupta cu greutatea.

Jessica Simpson - 27 kg

Fluctuațiile de greutate o aduseseră în pragul unei căderi psihice. Apropierea nunții a făcut-o să fie mai motivată ca oricând și să nu mai dea înapoi.

Chris Pratt - 27 kg

Actorul a slăbit pentru rolul de lider al echipei fantastice din "Gardienii galaxiei".

Janet Jackson - 30 kg

Motivația ieșită din comun a ajutat-o pe sora lui Michael Jackson să slăbească enorm. Ea trebuie să facă din nou acest exercițiu de voință după ce a născut recent primul său copil.

Jonah Hill - 25 kg

Jonah a mărturisit că a slăbit după ce a realizat că atinsese un punct critic, în care greutatea îi punea viața în pericol.

Mariah Carey - 20 kg

Cântăreața a slăbit pentru că se pregătea de nunta cu miliardarul australian James Packer.

Seth Rogen - 15 kg

Actorul a slăbit pentru rolul din "The Green Hornet". Combinația dintre dietă și exercițiile fizice a fost greu de îndurat, dar a meritat efortul.
MAI MULT DESPRE: film, kilograme, vedete, silueta, slabit, rol, greutate