Matt McConaughey continuă să slăbească

Actorul care a primit în trecut titlul de cel mai sexy bărbat din lume continuă să piardă din greutate deşi ultima oară când a fost fotografiat era foarte slab.

Ambiţia de a interpreta cât mai bine rolul unui bolnav de SIDA, Ron Woodroof, în filmul "The Dallas Buyer's Club" îl determină pe Matthew McConaughey să continue antrenamentele pentru a semăna cât se poate de mult cu personajul interpretat.

Starul a fost surprins ieşind de la sală, acolo unde face exerciţii cardio, şi îndreptându-se în paşi de jogging către maşină, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Starul şi-a schimbat şi look-ul pentru rolul din "The Dallas Buyer's Club", purtând acum mustaţă, la fel ca Ron Woodroof.

Matthew McConaughey ţine o dietă drastică, bazată pe ceai şi pe cât mai puţini carbohidraţi.

"Îl joc pe un tip care era bolnav şi care şi-ar fi dorit foarte mult să fie mai sănătos, dar nu a fost.

Pentru mine, este mai mult o chestiune mentală decât fizică. O să ajung la greutatea pe care trebuie să o ating. Sunt în grafic, fac ceea ce trebuie pentru rolul respectiv", a declarat actorul.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2012