Magicianul stilului: 60 de transformări incredibile reușite de omul care poate face orice femeie să arate ca o vedetă

Nu există femeie pe care stilistul bielorus Evgheni Juk să n-o poată face să arate mai bine! Iată câteva dintre transformările incredibile pe care le-a reușit până acum!

Cât de mult contează talentul unui stilist în aspectul cuiva se poate vedea clar în transformările reușite de acest magician al stilului, bielorusul Evgheni Juk. După ce s-a mutat la Moscova, unde a deschis un salon, faima lui a crescut necontenit și pe bună dreptate toate femeile se înghesuie pentru a ajunge pe mâinile lui - acest om nu are limite când lucrează!

Coafurile și machiajul pe care Evgheni le realizează au puterea magică de a transforma radical aspectul clientelor, iar multe nu-și pot crede ochilor când se privesc în oglindă la sfârșit.

Cea mai mare bucurie a acestui stilist este senzația de fericire pe care o poate vedea pe chipurile clientelor.

Proiectul lui prin care face femeile mai frumoase a fost prezentat și de televiziunea din Rusia, iar transformările pe care le-a reușit au devenit virale pe Instagram. Iată câteva dintre acestea!


Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.