Ideea genială a unei mame: Şi-a ajutat fiica să renască după ce şi-a pierdut părul

O femeie a petrecut ore în şir pentru a-şi ajuta fiica să se prezinte cu fruntea sus în fotografiile de absolvire, chiar dacă tânăra suferă de alopecie.

Madisyn Babcock, o elevă de liceu în vârstă de 17 ani, suferă de alopecie, afecţiune care produce căderea părului. Pentru o tânără, această problemă este devastatoare şi e nevoie de un lung proces psihologic pentru a căpăta încredere în sine. Iar pentru Madisyn, cea mai mare încercare era ziua absolvirii care se apropia şi ea nu ştia cum să se prezinte mai bine. Atunci, mama sa a ajutat-o să-şi schimbe înfăţişarea într-un mod neaşteptat, transformându-şi calviţia într-un act de curaj.

În loc să folosească o perucă, tânăra a ales să facă pozele de absolvire aşa cum este ea, fără păr în cap.

Ea şi-a rugat mama să-i picteze câteva flori pe cap. Pentru Madisyn, acest act artistic reprezintă eliberarea de o povară imensă. "Mama a fost mereu o artistă foarte inspirată", a declarat Babcock pentru A Plus. "Întotdeauna m-a încurajat să fiu eu însămi şi să iubesc florile, deci ştiam că ea va fi persoana perfectă pentru a-mi picta capul", a adăugat tânăra absolventă.

Nu a fost prima oară când Madisyn a stat în faţa camerei mânuite de fotografa Chelsea Taylor.
"Madisyn are o atitudine pozitivă încă din prima zi în care a început să-i cadă părul şi a folosit-o pentru a le arăta altor fete cum să se iubească aşa cum sunt şi să-şi preţuiască frumuseţea chiar şi aşa, neconvenţională", a spus Taylor. "Mama ei a petrecut ore în şir lucrând la design şi pictând florile. A ieşit ceva minunat, iar imaginile ei sunt o reflectare directă a spiritului ei!", a mai spus fotografa.

"Am ales florile pentru că mi se potrivesc ca persoană", a explicat Madisyn.
"Simt că am înflorit şi am devenit persoana care trebuia să fiu", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2017