Taur

Pentru ca tii foarte mult la frumusetea si aspectul tau fizic, ai mare grija de silueta. Preferi alimentele naturale si, mai ales, acum, ca este vara, iti place sa ai un meniu cat mai colorat.

Pentru ca tii foarte mult la frumusetea si aspectul tau fizic, ai mare grija de silueta. Preferi alimentele naturale si, mai ales, acum, ca este vara, iti place sa ai un meniu cat mai colorat. Adori sa improvizezi, dar incearca sa nu amesteci totul cu paine, pentru ca te ingrasa si vei avea foarte mult de lucru pentru a pierde kilogramele in plus (nu uita sa verifici periodic functionarea tiroidei).

Mare iubitoare de natura, poti face oricand o plimbare prin parc cu bicicleta sau cu rolele, iar daca duci lipsa de timp, poti face oricand un masaj.

Incearca sa stai cat mai departe de dulciuri si de grasimi. In dieta ta, cruditatile sunt pe primul loc, iar printre preferate se numara sfecla rosie, conopida, ridichile, spanacul, castravetii, dovleceii, fasolea de orice fel, varza, morcovii, mazarea sau rosiile.

Daca nu te poti abtine de la carne, opteaza pentru cea de vita. Nu uita sa consumi cat mai multe lichide (apa sau ceaiuri), menite sa iti purifice organismul si sa taie apetitul.

Printre fructele recomandate se numara si strugurii, merele, perele, fructele de padure, prunele, avocado, bananele, ciresele, portocalele si lamaile.
Organismul tau simte nevoie continua de vitamina F.