Profita de influenta lunii asupra sanatatii tale

Afla mai multe de la antrenoarea de fitness Florentina Opris

Acum este perioada perfecta sa faci o cura de dezintoxicare pentru corpul tau! Pana pe data de 10 august poti urma o serie de trucuri care te pot face mai sanatatoasa si mai frumoasa.

Te poti ajuta de fazele lunii, dar si de vointa ta, pentru a elimina toxinele existente in organism. Foloseste-te de aceasta perioada, cand luna influenteaza capacitatea de detoxifiere a organismului!


Nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli, dar foarte eficienti, pe care Florentina Opris, antrenoare de fitness si aerobic, realizatoare de emisiuni de televiziune, ti-ii dezvaluie.

"Daca in alta perioada a lunii, cu aceleasi eforturi, scapam de 50% din toxine, in aceasta perioada proportia poate ajunge la 80%.

De asemenea, procesul de slabire poate fi mult mai rapid in aceasta perioada si asta gratie mecanismelor minunate ale corpului de a se lasa influentate de puterea lunii", spune Florentina Opris.

Drenajul limfatic, sauna, masajul, peeling-ul, pe care poti sa ti le faci chiar si singura la tine acasa, sunt recomandate in aceasta perioada pentru usurinta cu care organismul elimina "deseurile" alimentare in exces. "Fa o baie calduta, urmata de un peeling cu faina de porumb, amestecata cu ulei de masline, si finalizeaza cu masarea intr-un ritm lent de jos in sus a picioarelor", te mai sfatuieste antrenoarea de fitness.

Miscarea este esentiala


Sportul este foarte important in procesul de detoxifiere si 30 de minute de exercitii aerobe efectuate zilnic te ajuta extrem de mult. "Pune accent pe frecventa si durata, mai mult decat pe intensitate. Plimbarea, mersul, activitatile casnice mai intense, alergatul, inotul, mersul cu bicicleta, dansul - sunt cateva dintre exercitiile aerobe care te ajuta sa folosesti surplusul de tesut adipos, ca si "carburant" in timpul efectuarii activitatii fizice", mai spune Florentina.

Decat sa faci doua zile de efort maxim la sala si apoi sa mai mergi peste o luna, sa ai un mod haotic de a face sport, mai bine faci, in mod constant, 30 de minute in fiecare zi.
Asta pentru ca organismul si musculatura raspund mult mai bine la efortul constant decat la cel dur si haotic. Cu rabdare, efortul fizic efectuat acasa te poate ajuta foarte mult, iar efectele se vor vedea in timp.

Cat mai multe legume si fructe


"Dieta este un ajutorul tau de nadejde in procesul de detoxifiere, iar introducerea in meniul zilnic de apa saracita in deuteriu, vegetale (castraveti, ardei, varza, dovlecel) si fructe (prune, pepene verde si galben) consumate la o masa separata, sub forma cruda, cereale integrale, orez, cu un continut mare de fibre, elimina acumularile de reziduuri existente in colon, purifica sangele, ajuta la eliminarea de toxine din celule si la 'spalarea' rinichilor", te sfatuieste Florentina Opris.