Gemeni

Esti una dintre cele mai norocoase femei! Ai mereu un aer tineresc si o silueta supla. Pentru tine, miscarea este esentiala, drept dovada sunt arderile foarte bune.

Esti una dintre cele mai norocoase femei! Ai mereu un aer tineresc si o silueta supla. Pentru tine, miscarea este esentiala, drept dovada sunt arderile foarte bune. Oricand poti incinge o partida de tenis, un dans sau ping-pong, orice, numai sa ai cu cine.

Preferi diversitatea in locul cantitatii si nu esti o gurmanda inraita. Ai si mici defecte: adori produsele de fast-food si bauturile racoritoare dulci si acidulate.

Evita cafeaua, inlocuind-o cu ceaiurile de plante, care au un efect calmant, si renunta la oua si branza grasa.

 

Te adaptezi foarte rapid in orice situatie, dar atunci cand esti stresata, ai tendinta de a rontai tot ce prinzi in mana, ca si cum acestea ti-ar atenua starea! Nu te mai trezi noaptea pentru a manca! Este clar ca iti plac mesele dese si usoare, dar nu incerca sa faci apel la portiile foarte mari.

Mancarea merge mai usor atunci cand la masa esti cu prietenii tai. Iti plac portocalele, perele, prunele, carnea de pasare, pestele si fructele de mare. Kilogramele in plus pot fi eliminate cu usurinta daca introduci in alimentatia ta legume si carne la gratar.
Mancarurile preferate contin morcovi, fasole si mazare. Vitaminele care iti revigoreaza organismul sunt B1 si F.