Fecioara

Fecioara, prin definitie, este o persoana delicata si zvelta, fara sa aiba probleme cu kilogramele in plus. Nu esti o persoana lacoma, iti place sa mananci totul cu masura, acordand o mare atentie...

Fecioara, prin definitie, este o persoana delicata si zvelta, fara sa aiba probleme cu kilogramele in plus.

Nu esti o persoana lacoma, iti place sa mananci totul cu masura, acordand o foarte mare atentie sanatatii tale. Iar daca, printr-o minune, se intampla sa incepi o lupta impotriva kilogramelor in plus, nu te lasi pana nu ajungi la rezultatul pe care ti-l doresti. Te documentezi si nu te lasi pana nu iti gasesti dieta potrivita.

Iti plac legumele, iar o dieta vegetariana iti este mai mult decat adecvata.

Preferi alimentele crude si proaspete, cu un continut scazut de calorii. Nu esti innebunita dupa sport, dar esti o persoana foarte agitata, ceea ce te ajuta sa te mentii in forma. Pentru ca iubesti animalele, poti oricand iesi la o plimbare prin parc cu cainele.

In cazul in care doresti sa urmezi o dieta, incearca una bazata pe fasole, conopida, telina, cartofi si gulii. Iti place sa devorezi o ciocolata intreaga, dar, daca vrei sa te mentii in forma, rareste aceste iesiri "gastronomice".