Iubitul tau are probleme sexuale? (II)

Asa cum precizam in prima parte a articolului cu aceasta tema, pe langameditatie si exercitiile speciale de Qigong, barbatii...

Asa cum precizam in prima parte a articolului cu aceasta tema, pe langameditatie si exercitiile speciale de Qigong, barbatii care sufera sause tem de pericolul impotentei sexuale trebuie sa adopte si o strategiein privinta nutritiei si viciilor lor.

Cateva lucruri sunt absolut necesare: abtinerea de la fumat, de laconsumul de alcool, droguri, prea multa cafeina, grasimi saturate sidulciuri. Acestea nu aduc decat o falsa si scurta senzatie de energizaresau stimulare sexuala, dar nu si esenta adevarata de energie. Ar fimult mai indicat consumul de proteine si carbohidrati - ca, de pilda,nucile. Miejii de nuca prajiti in cuptor sau in tigaie de teflon (faraulei!) si pisati fin, apoi mancati in fiecare seara, inainte de culcare,sunt o solutie foarte simpla. Se poate manca atat cat se doreste; nuexista limite. Si mai simplu, ar fi sa se consume cate 10 mieji de nucazilnic, timp de o luna.

Daca ar fi sa vorbim despre principiul traditional chinezesc, conformcaruia organul bolnav trebuie tratat mancand acelasi organ de la un animalsanatos, ar trebui sa recomand barbatilor aflati in... dificultate saaiba in vedere preparatele culinare din penis de caine, taur, bou saucerb. Ma abtin, totusi, de la asemenea retete, descriindu-va ma jos altepreparate destul de eficiente.
- Rinichi cu nuci - se da in clocot un litru de apa si, apoi, se adaugadoi rinichi de porc (bine curatati de vinisoarele albe), zece miezuri denuca, doi catei de usturoi pisati, trei lingurite de de ghimbir proaspat(taiat feliute) si sare (dupa gust); Se acopera vasul si se continuafierberea pe foc mediu, timp de 30 minute, dupa care se scurge de apa sise mananca preparatul obtinut, fie la pranz, fie seara. Este recomandabilca acest "remediu" sa fie consumat de doua ori pe saptamana.
- Castraveti cu zahar - se taie marunt un castravete de marime mediesi se amesteca omogen cu o lingurita plina de zahar; se lasa la macerattimp de 2 ore, dupa care se scurge sucul rezultat si se mananca doarcastravetele.
- Porc cu seminte de lotus - se inmoaie in 250 ml apa rece semintele delotus timp de o noapte; dimineata, se scurg de apa. Intr-o oala de supa,se pun la fiert 1,5 litri apa, iar dupa ce clocoteste apa, se adauga 250 gcarne macra de porc (taiata in cubulete de 2-3 cm), 2 lingurite de feliutede ghimbir proaspat, 2 catei de usturoi pisat si sare. Se acopera si selasa sa fiarba, pe foc mediu, timp de o ora. Se scurge apa si se consumaca un fel de mancare la pranz, sau seara, de doua ori pe saptamana.
- Supa de oua, seminte de lotus si ciuperci - se inmoaie 15 gciuperci-urechi-de-lemn in apa fierbinte, timp de o ora, apoi se scurgde apa; intr-un litru de apa clocotita, se adauga semintele de lotus siciupercile, lasand sa mai fiarba - pe foc mediu - inca 30 minute. Setoarna putin cate putin 2 oua batute si 2 lingurite de zahar. Dupa5 minute se poate lua de pe foc. Supa obtinuta se consuma fierbinte,o data pe saptamana.
- Berbec prajit - intr-o tigaie mai adanca, bine incinsa, se toarna doualinguri de ulei de gatit, se lasa sa se inciga si uleiul, apoi, se maiadauga 500 g carne de berbec taiata in felii foarte subtiri, 100 g hasme(patrunjel foarte cret), taiat marunt, 2 lingurite de ghimbir tocatproaspat. Se amesteca bine timp de 1 minut si se mai pun 5 linguri desos de soia si 2 linguri de vin alb. Iarasi se amesteca bine, timp de5 minute si se mai toarna 2 linguri de ulei de susan, se mai amestecaputin si se ia de pe foc. Un asemenea preparat, deosebit de gustos siapetisant, poate fi mancat de doua ori pe saptamana.

Fara indoiala, aveti destule mijloace, stimate sotii, sau logodnicepentru a va arata atat talentul de gospodine cat si pentru a vatransforma partenerii in niste barbati adevarati si plini de apetitsexual. Incercati!