10 manichiuri nail art care se poartă în toamna 2021

Modelele nail art în tendințe pentru acest sezon îmbină elementele geometrice cu manichiurile clasice reinventate, precum stilul french inversat. Descoperă zece manichiuri în tendințe pentru toamna 2021.

Citește și: 12 nuanțe de ojă în tendințe toamna 2021

Picături de ojă

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante trenduri de manichiură ale sezonului. Manichiura în stil ojă care curge poate fi realizată cu orice tip de culori. Pentru un look modern, optează pentru o bază neutră și o nuanță nude pentru efectul de picături scurse pe unghii.

Linii ondulate și spirale

Liniile ondulate în stil retro sunt din nou în tendinșe și pot fi incluse în orice model nail art. Dacă realizezi singură o astfel de manichiură, tot ce trebuie să faci este să trasezi linii ondulate pe unghii, în nuanța ta preferată. În cazul în care apelezi la un specialist, optează pentru modele elaborate de linii în diferite culori, precum această manichiură în tonuri de verde și auriu.

Manichiură french inversată

Cu un aspect elegant și delicat, manichiura franțuzească inversată este un alt trend major al sezonului. În acest caz, linia de contur nu este aplicată pe vârfurile unghiilor, ci se aplică la bază, pentru a crea un accent de-a lungul cuticulei.

Carouri colorate

Betina Goldestein, unul dintre influencerii de top în materie de nail art, este cea care a creat acest look inedit. Poți combina nuanțe clasice de toamnă cu unele deschise și pastelate de primăvară pentru a obține un contrast interesant.

Manichiura halou

Acest stil îmbină manichiura franțuzească skinny și un contur delicat la baza unghiei. Rezultatul este o manichiură cu efect de halou, care are un aspect original și modern. Alege nuanțe deschise sau pastelate, care vor reuși să pună în valoare forma unghiei.

Metal topit

Dacă glitterul și oja strălucitoare sunt rezervate pentru lunile de iarnă, nuanțele metalizate sunt alegerea perfectă pentru toamnă. Iar în acest sezon se poartă manichiura nail art cu efect de metal topit.

Manichiura cu model velă

Dacă îți plac modelele nail art simple și minimaliste, atunci trebuie să încerci acest look. Este un stil inspirat de formele velelor care a devenit foarte popular în rândul influencerilor în materie de frumusețe.

Manichiura cu influențe retro

Moda anilor '90 și a anilor 2000 a revenit puternic în trend anul acesta și vom observa aceste influențe și în cazul manichiurilor nail art. Se poartă influențele retro și elementele reprezentative pentru acea perioadă, de la stickere în formă de flacăra, smiley face, inimioare sau fructe.

Gradient în nuanțe metalice

Dacă în această vară am putut observa la fiecare pas manichiuri ombre și curcubeu, toamna aceasta sunt dominante astfel de modele în nuanțe metalizate. Înlocuiește culorile intense de vară cu unele metalizate și creează un efect gradient pe fiecare mână.

Modele abstracte cu roz și roșu

Oja roșie este în mod clar alegerea clasică indiferent de sezon sau tendințe. Dar dacă vrei să-i oferi un look modern și original, asociază oja ta roșie cu una roz și include-le într-un model nail art abstract.