Sexul oral: mai este o prejudecata?

Cate dintre voi vorbesc despre sex oral? Cate recunosc ca fac sex oral si cate admit ca este o placere imensa cand li se face sex oral? Poate am devenit toate hedoniste...

Cate dintre voi vorbesc despre sex oral? Cate recunosc ca fac sex oral si cate admit ca este o placere imensa cand li se face sex oral? Poate am devenit toate hedoniste, poate nu, dar in mod sigur placerea este unul dintre motivele pentru care traim, fie va vorbim despre gustul mancarii preferate sau de intensitatea cu care traim momentele in care facem dragoste cu iubitul.

Pana la urma tot ce tine de ceea ce se intampla in dormitorul nostru, ne apartine noua si numai noua, nu trebuie sa fie "cap de afis" in sesiunile de barfe pentru ca este ceva intim. Nu te pune nimeni la zid sa recunosti ca o faci sau ca detesti sa faci asta, dar poate ca aceasta actiune ar putea face parte din "normalitatea" vietii intime.

In acest caz, ca in orice tine de intimitatea unui cuplu, nu exista "trebuie", dar "poate" in mod sigur. Daca faci sex oral doar pentru a-ti multumi iubitul, pentru tine aceasta actiune indentificandu-se cu obligatia si lipsa totala de placere, mai bine renunti la acest "sport".

Vrei sa faci sex oral, dar esti macinata de prejudecati si ti se pare ca aceasta indeletnicire iti pune eticheta de "femeie usoara"? Complexele nu au ce cauta in dormitorul tau!

Pentru multe cupluri, practicarea sexului oral nu mai este ceva neobisnuit, insa exista si parteneri care refuza sa faca acest lucru.

Unele femei sunt total impotriva unei partide de sex oral pentru ca este ceva impotriva firii, organul respectiv li se pare o "chestie hidoasa" care nu are ce cauta in gura lor; exista si barbati care nu concep ca iubitele sau sotiile lor sa le faca sex oral pentru ca acele buze saruta de "noapte buna" copii lor sau argumenteaza cu replici de genul: "Daca am nevoie de o partida de sex oral, ma duc la prostituate!" - ceea ce nu este o fapta potrivita pentru evolutia vietii de cuplu.

Dar totusi, daca esti implicata intr-o relatie de dragoste serioasa, de ce nu ai face si acest lucru, de ce te-ai simti stanjenita? Daca nu vrei, nu faci, bineinteles, dar daca ai vrea macar sa incerci si consideri aceasta actiune ca fiind o prejudecata care afecteaza in mod vizibil viata voastra de cuplu... poate ca ar trebui sa iei masuri.

Modul de comunicare dintre voi este foarte important, iar inainte de a face sex, si mai ales sex oral, este nevoie sa impartasiti parerile referitoare la ce va place, cum va place, daca va place, nu va place etc.

Cand te simti pregatita, mai ales psihic, poti incerca orice in dormitor; trateaza aceasta problema cu o doza mare de maturitate, respectati-va si incercati sa va intelegeti fara sa fortati prea mult nota. Se spune ca sexul oral este sarea si piperul dintr-o relatie, dar nu toti partenerii simt placere cand o fac.

O importanta vadita trebuie acordata si trecutului sexual al partenerei sau partenerului. Experienta sexuala poate fi considerata, de cele mai multe ori, foarte importanta intr-o relatie, dar bolile sau "fobiile" sexuale pot umbri viata voastra de cuplu.

Cele doua noutiuni de baza referitoare la sexul oral sunt: cunnilingus-ul, care reprezinta sexul oral pentru femei, si felatia, sexul oral pentru barbati. In cazul felatiei, actiunea presupune folosirea buzelor si a limbii pe si in jurul penisului si scrotului. Daca faci sex oral iubitului tau, poti "devia" putin cu limba, ajungand la zona dintre anus si scrot pentru ceea ce se numeste "analingus".