Sex: Trateaza-l cu spatele

Iata cateva pozitii care va ajuta sa reinventati "sexul pe la spate"

Considerate ca fiind pozitii "la repezeala" si lipsite de pasiune, aceste tehnici au intotdeauna savoarea lor. Nu ti-ai dorit niciodata ca iubitul tau sa joace rolul unei garzi de corp si sa iti "apere spatele" macar o data?

Nu ai vrut niciodata o partida de sex si totusi sa il "tratezi" cu spatele?

Lasa-ti badyguard-ul sa te protejeze, sa aiba grija de spatale tau si sa iti ofere placeri nebanuite...    



Pozitia "Doggy style"


... este potrivita daca amandoi aveti aceeasi inaltime. Este o tehnica preferata atat de barbati cat si de femei, pentru ca stimuleaza punctul G. Penetrarea profunda este foarte satisfacatoare pentru partenerul tau si ii poate produce senzatii extraordinare. Mobilitatea este foarte ridicata si aveti posibilitatea sa aduceti imbunatatiri pozitiei, schimband locatia ori de cate ori aveti ocazia.

Aceasta pozitie poate fi incercata si de partenerii a caror inaltime difera semnificativ. Ajutati-va de cateva perne sau tu poti sta pe pat, iar el in picioare, langa pat.  

In pat, asaza-te in genunchi "in patru labe", iar el sta in spatele tau si te penetreaza, tinandu-te de solduri, facand miscari de du-te-vino. Diversifica tehnica stand cu fata in jos, sprijinandu-te de tablia patului sau departand picioarele in timp ce el te penetreaza.

In cazul in care te simti plina de elan, incearca sa stai in picioare in timp ce el te penetreaza, iar apoi, usor, apleaca-te pana ajungi cu mainile pe podea. In cazul in care penetrarea este prea adanca, ridica posteriorul.

Dominant este partenerul, in timp ce tu esti cea vulnerabila, supusa... si de aici puteti da frau liber imaginatiei.

Imaginea destul de placuta a penisului intrand si iesind din vaginul tau il va excita vizual. Pentru extra-stimulare, testicolele iti ating clitorisul, iar orgasmul tau este intens, deoarece iti va fi stimulata si partea sensibila a peretelui vaginal exterior. De asemenea, iubitul tau se poate intinde destul de usor pentru a se juca cu clitorisul.




Pozitia "Bodyguardului"


In tehnica Bodyguardului corpurile sunt lipite, iar erotismul provine din unicitatea pozitiei. Nu trebuie decat sa stati amandoi in picioare, iar el, garda ta de corp, sa te penetreze. Mainele lui sunt libere sa iti managaie corpul, sa iti maseze sanii, iar buzele lui sa te sarute pe gat...

Te poti lipi de un perete, in timp ce iubitul iti ofera "protectie", penetrandu-te...

Singura parte dificila este alinierea organelor genitale, ceea ce poate fi o problema in cazul multor cupluri. Te poti apleca, sprijinindu-te de un scaun sau, de ce nu, pune-ti o pereche de pantofi cu tocuri cat mai inalte. Aceasta pozitie este preferata de femeile insarcinate.

Daca esti destul de elastica, tot din pozitia "Bodyguardului" te poti apleca in fata, pana atingi podeaua cu mainile, lasandu-ti iubitul sa te penetreze...