Sex sub dus

7 tipsuri pentru o partida de sex in afara dormitorului

Pentru unii, sexul sub dus se dovedeste a fi o provocare carnala, pentru altii aceasta experienta este perceputa ca fiind una inconfortabila, pentru ca sunt distrasi de gandul ca ar putea aluneca si ar putea cadea in orice minut.

Cu toate acestea, desi este nevoie de unele "manevre de creatie", exista multe avantaje ale aceastei forme "foarte umede" de activitate sexuala.

Trebuie sa recunoastem ca dusul este locul in care ne simtim foarte bine atunci cand suntem goale, iar un act sexual aici nu face decat sa accentueze aceasta placere, nu-i asa?

Aburii dusului fierbinte, picaturile de apa care se scurg de pe frunte pe corpurile voastre, mangaierile suave care devin din ce in ce mai puternice, sarutarile patimase... iata un preludiu caruia nu-i puteti rezista. Iar de aici pana la cateva pozitii incendiare nu mai este decat un pas.

Daca va simtiti pregatiti pentru aceasta experienta, fiti atenti la aceste tipsuri:

1. Atentie sa nu alunecati


Nu faceti abuz de gel, sapun sau alte ingrediente care ar putea facilita alunecarea in dus. Stiu ca aburii pot face atmosfera mai erotica, dar bine ar fi sa asigurati o ventilatie corespunzatoare pentru a "nu se lasa" cu ameteli sau lesinuri. Podelele alunecoase pot fi acoperite cu o mica saltea/un covor din cauciuc.

2. Cateva pregatiri nu strica


Nu trebuie sa "lucrati" la acest moment cu o saptamana inainte, dar putina ordine nu strica: inmiresmarea baii cu un parfum proaspat, cateva prosoape curate, eliminarea din peisaj a obiectelor inutile, care v-ar putea deranja in momentul partidei de amor - sunt cateva "miscari" care va pot fi de folos.

3. Starea de spirit


... este extrem de importanta! Daca va face sa va simti bine, puteti aduce cateva obiecte pe care le folositi in dormitor atunci cand faceti amor: ulei de masaj si/sau lumanari parfumate. Daca iubitul tau doreste sa iti dezmierde partile intime cu sapun, trebuie sa fie foarte grijuliu, pentru ca provoaca usturimi, iritatii si un disconfort care poate persista mult timp. Daca doriti sa folositi un lubrifiant, optati pentru silicon (nu pe baza de apa). Unul dintre dezavantajele sexului sub dus este ca apa spala rapid lubrefiere naturala si de aceea exista o mare posibilitate sa aveti nevoie de cateva "ajutoare"!