Sex oral - pro sau contra?

Te-ai gandit vreodata ca sexul oral ar putea face parte din "normalitatea" vietii tale intime?

Lui ii place, iar tu esti innebunita cand el coboara... acolo jos... Se spune ca majoritatea barbatilor sunt obsedati de sex oral, dar nu cred ca este o regula generala. Sunt multe femei care prefera ca din preludiu sa faca parte si o partida de sex oral, pentru ca este calea sigura spre orgasm...

"Nu am crezut niciodata ca voi accepta sa fac sex oral si recunosc faptul ca prima oara cand am incercat a fost fara tragere de inima. Am vrut sa imi satisfac partenerul, sa il vad fericit, dar eu nu eram nici pe departe de acord cu aceasta 'indeletnicire'. Asta pentru ca aveam tot felul de complexe peste care nu reuseam sa trec.

El a observat acest lucru, nu vedea placere pe fata mea, niciun fel de implicare sau pasiune. Dar am reusit sa trec peste inhibitii, iar acum... placerea este deplina, atat pentru mine cat si pentru el"
, imi marturiseste Ana.

Nesiguranta poate fi cea care iti reprima multe dorinte si placeri sexuale, una poate fi si cea de a face sex oral. Te simti nesigura pe tine, pe partener sau pe relatia in sine? Sunt multe femei care sunt de parere ca trebuie sa ii faca sex oral partenerului, altfel acesta isi va gasi o amanta care sa ii satisfaca toate placerile sexuale.

Ce ar fi sa mai renuntam la complexe, la conceptiile invechite si sa ne gandim la ceea ce ne face cu adevarat fericiti in viata de cuplu? Sa incercam sa ne axam mai mult pe acele lucruri care ne fac sa avem o viata sexuala implinita...

Miruna imi spune ca ii place sa i se ofere sex oral, dar nu sa-i si faca prietenului ei. "Ador sa mi se faca sex oral, dar cand imi vine randul, ma inchistez. In relatiile anterioare, nu mi s-a 'permis' sa fac sex oral 'din respect', dupa cum imi spuneau fostii prieteni. Nu concepeau sa isi sarute femeia care le facea o felatie. Dar imi doresc sa perseverez, pentru ca imi iubesc foarte mult prietenul si de aceea trebuie sa il fac sa se simta extraordinar, la fel cum ma face el pe mine sa ma simt, mai ales ca el adora sa i se faca sex oral".

Tehnica de baza a sexului oral...


Si pana la urma de ce nu ai face-o? Daca esti intr-o relatie in care te simti implinita, fericita si mereu dornica sa experimentezi, de ce nu ai face sex oral iubitului tau? Nu ai nevoie de un curs aprofundat care sa te ajute sa ii oferi partenerului o felatie extraordinara, trebuie doar sa stii cateva lucruri de baza.

Este prima oara cand faci sex oral? Nu trebuie sa te impacientezi, lasa ca miscarile sa vina de la sine. Intai de toate, un dus impreuna ar putea starni in voi o dorinta nebuna de a face amor.  

Tehnica de baza a sexului oral: acopera dintii cu buzele si incearca sa iti tii gura in forma de "O"; nu incorda prea tare buzele, incearca sa le tii cat mai moi si relaxate. Iubitul tau poate sta relaxat, intins pe spate sau in picioare, iar tu in genunchi in fata lui, supusa, dar in acelasi timp sa detii controlul asupra penisului. Oricum, sigur ii va placea sa te vada in actiune, excitatia fiind maxima...