Pozitii sexuale pentru sex anal

Iata cele mai incitante tehnici care va vor innebuni de placere

Considerata ca fiind o tehnica rusinoasa si lipsita de pasiune, o partida de sex anal poate fi mai mult decat excitanta. Multe femei nu au incercat din mai multe motive: frica de actiune in sine, de a fi judecate, din prejudecata etc.

De cele mai multe ori, sexul anal este ultimul act sexual despre care ne e jena sa vorbim. Dar de ce ar trebui sa te simti stanjenita intr-o relatie? Un lucru nu trebuie sa uiti: cu iubitul potrivit si la timpul potrivit, sexul anal poate fi o optiune chiar si pentru tine.

Relaxati-va amandoi si treceti la actiune! Esti pregatita?

Pozitia "Printesa ingenuncheata"


Este o tehnica la care penetrarea profunda este foarte satisfacatoare pentru partenerul tau si ii poate produce senzatii extraordinare. Mobilitatea este foarte ridicata si aveti posibilitatea sa aduceti imbunatatiri pozitiei. Ajutati-va de cateva perne sau tu poti sta pe pat, iar el in picioare langa pat.  

Asaza-te in genunchi, in pozitia ghemuit, iar el sta in spatele tau si te penetreaza anal, tinandu-te de solduri, facand miscari de du-te-vino. Diversifica tehnica stand cu fata in jos, sprijinandu-te de tablia patului sau departand picioarele in timp ce el te penetreaza.

In cazul in care te simti plina de elan, incearca sa stai in picioare, iar apoi, usor, apleaca-te pana ajungi cu mainile pe podea.

Dominant este partenerul, in timp ce tu esti cea vulnerabila, supusa...

Imaginea destul de placuta a penisului intrand si iesind il va excita vizual. De asemenea, iubitul tau se poate intinde destul de usor pentru a se juca cu clitorisul.




Pozitia "Ciocnirii triumfale"


Ciudata si dificila pozitie, dar merita incercata... macar o data. Tu stai intinsa pe burta, cu picioarele desfacute, iar partenerul deasupra, cu fata spre picioarele tale.

Deoarece in aceasta pozitie penisul ajunge intr-un unghi ciudat (apasat in jos), trebuie avut grija sa nu se intinda penisul mai mult decat este capabil sa se flexeze. In aceasta pozitie, iti poti mangaia clitorisul....