Pozitii sexuale flexibile

Iata cateva tehnici care trebuie incercate macar o data

V-am pregatit o serie de pozitii cu un grad de dificultate mai ridicat, dar nu imposibil de realizat. Si pana la urma, ce nu faceti voi pentru o clipa de placere maxima?

Atentie! A se citi impreuna cu partenerul!

Nu ar strica sa faceti impreuna cateva stretching-uri, genoflexiuni, abdomene, arcuiri, fandari etc. Apelati la putina miscare inainte sa treceti la "placerile riscante" ce vor urma.

Pozitia Acrobatei


Iti amintesti de exercitiile de yoga sau gimnastica? Daca esti obisnuita cu sedintele de acest gen, tehnica nu va fi deloc dificila pentru tine. Daca nu esti familiarizata cu yoga si gimnastica, aceasta noua pozitie poate fi o provocare demna de urmat.

Bazandu-se pe un exercitiu clasic de yoga, Shirshasana (stand pe cap), tehnica ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate (imbunatateste respiratia si circulatia sangelului, te elibereaza de stres), dar ofera si placere, in cazul de fata.

Cand incerci aceasta pozitie pentru prima oara, poti intampina dificultati in respiratie pentru ca sangele din intregul corp va ajunge in cap; problema de respiratie ar trebui sa treaca repede, dar daca nu te simti confortabil, poti incerca si alta data sa fii acrobata...
 

 

Pozitia Cuplului flexibil


O tehnica potrivita in orice imprejurare si in orice sezon, as putea spune. O varianta a acestei pozitii este stand cu fata la partenerul tau, caz in care va puteti mangaia si privi. In ambele variante, penetrarea poate fi oricat de adanca iti doresti pentru ca tu esti cea care o controlezi.