Leaga-ma, dezleaga-ma - pozitii sexuale

Iata cateva tehnici foarte excitante pentru voi

Nu facem referire la tehnici sado-masochiste, ci la jocuri pline de erotism pe care le putem practica in dormitorul nostru si nu numai.

Catuse cu blanita, esarfe si orice obiecte care, pentru cateva momente, ne ofera posibilitatea sa intram in pielea unor personaje numai de noi stiute...

Sa dezlantuim pasiunea nebuna si sa lasam frau liber imaginatiei!

Pozitia "Cuplului inlantuit"


Inainte sa treceti la actiune, lasa-ti iubitul sa te lege cu esarfa la ochi sau daca vrei sa ii faci o surpriza, acopera-i tu ochii... In acest fel, veti lasa frau liber imaginatiei, iar placerea va fi si mai mare. Pozitia este perfecta atat pentru sex normal, cat si pentru sex anal. Nu ati incercat-o deja? Suprinde-ti iubitul in seara asta...


 

Pozitia "Fecioarei incatusate"


Este ca un joc, nimic violent... Folositi-va de niste catuse sau, daca preferati, o esarfa, iar de data asta tu esti cea "imobilizata". Corpurile sunt lipite, tehnica fiind una plina de erotism. Nu trebuie decat sa stati amandoi in picioare, iar el, cel care te aduce pe "calea dreapta", te penetreaza. Mainele lui sunt libere sa iti managaie corpul, sa iti maseze sanii, iar buzele lui sa te sarute pe gat.

Te poate "pironi" la perete sau, daca iti este mai comod, te poti apleca, sprijinindu-te de un scaun sau de podea.



Pozitia "Placerii captive"

Acum tu esti cea "subjugata"... de placere, normal. Iubitul iti leaga o esarfa la ochi, iar tu te lasi prada poftei nebune de o partida de sex cum nu ai mai intalnit! Te va ghida el cum sa te asezi si cum sa ingenunchezi pe fata lui.

Primesti placere si ai control asupra a ceea ce face partenerul tau, chiar daca esti legata la ochi; te poti lasa mai jos, pentru aplica mai multa presiune, te poti ridica, pentru mai putina presiune, sau te balansezi in fata sau in spate pentru a schimba punctul in care se concentreaza actiunea.



Pozitia "Amorezului prizonier"


Acum a venit randul tau sa iti faci iubitul supus... Poti folosi o preche de catuse sau doua esarfe cu ajutorul carora ii legi mainile de pat. Ai nevoie de putina elasticitate la aceasta pozitie, dar merita sa incerci... macar o data.

Plina de initiativa, ii "ordoni" iubitului sa se intinda pe spate cu picioarele larg desfacute, iar dupa ce il legi, te asezi deasupra lui, cu un picior indoit in fata, iar cu celalalt intins in spate.



Credit foto: sexinfo101.com

Un articol de Bianca Luca