Dragoste si sex - femeia in zodia scorpion

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase

Esti genul de femeie care are mereu ceva de ascuns, desi pari plina de elan si foarte deschisa. Sireata, stii de fiecare data cum sa intorci orice situatie in favoarea ta. Mereu vorbesti foarte putin din ce gandesti cu adevarat, fiind considerata deseori secretoasa.       

Pui foarte mare pret pe mandria ta si de aceea esti incapatanata si determinata sa iti urmezi calea propusa. Esti reprezentanta semnului zodiacal cel mai contradictoriu din tot zodiacul: ai tendinta sa devii obsedata de un barbat care nu este potrivit pentru tine (cum ar fi reprezentantul zodiei taur); iti "vanezi" potentialul partener, fara sa relationezi cu el pana nu esti indragostita; esti retrasa, dar urasti sa fii singura; vrei sa stii secretele tuturor, dar nu vrei sa le marturisesti pe ale tale; esti o fire linistita, dar in urmatoare secunda te poti enerva si devii anxioasa; uneori ai probleme care te macina si te supara enorm, dar nu faci nimic pentru a le rezolva.

Esti imprevizibila, mereu un mister pentru cei din jur, foarte greu de cucerit si intr-o continua transformare: daca esti implicata intr-o relatie cu un barbat caruia ii place sa cante la chitara, in mod sigur vei dori sa iei lectii pentru a invata sa canti la acest instrument.

Sexul este foarte important pentru tine si poti spune ca esti reprezentanta semnului zodiacal "obsedat" de sex.   

Stii sa fii tandra, senzuala si emani o sexualitate inimaginabila. Daca ai fost inselata, nu uiti niciodata acest lucru si poti reactiona foarte violent si fara mila. Atunci cand esti indragostita, lupti cu toate fortele pentru a-l cuceri pe alesul inimii tale si nu te vei opri pana el nu va ceda. Esti plina de pasiune si mereu pregatita sa oferi dragoste.

Emotiile tale sunt foarte puternice, intuitia mereu exacta, iar acestea te pot ajuta sa alegi partenerul potrivit. Iubitul tau ar trebui sa stie ca va fi "consumat" in totalitate, daca isi doreste sa fie cu tine, iar daca este in cautarea unor placeri sexuale foarte puternice, le-a gasit, nu trebuie sa caute mai departe.     

Sexualitatea ta este mistuitoare, intensa si esti fascinata de cat de mult te poate schimba o viata sexuala implinita.
In orice activitate, ca si in sex, te intereseaza mai mult finalul si mai putin modul in care ajungi acolo. Iti doresti sa simti dragostea in fiecare celula a corpului, iar intr-o partida de sex cauti extazul si pasiunea covarsitoare.

Dragostea la prima vedere? Este posibila, avand in vedere ca ai mare incredere in instinctul tau si in prima impresie. Partenerul trebuie sa fie pregatit, in cazul in care isi doreste o relatie de lunga durata cu tine, pentru ca vei cere din ce in ce mai multe dovezi de dragoste...

Te caracterizezi prin gelozie extrema, nehotarare, lipsa de rabdare si de intelegere. Iti place sa "joci teatru", sa faci pe misterioasa, iar cel care iti va cadea in plasa cu siguranta nu iti va rezista mult timp.
In cazul in care cel pe care il iubesti va "calca stramb", va fi vai si amar de el pentru ca il vei tortura cum nu a visat vreodata. Dar, cu toate acestea, esti o femeie minunata, daca partenerul tau stie sa te aprecieze, nu te inseala si este pe masura ta, adica inteligent si suficient de puternic.