Dragoste si sex - femeia in zodia rac

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase

Tanjesti sa fii iubita, sa iubesti, chiar daca aceste dorinte sunt ascunse foarte adanc in inima ta. Iti schimbi starea de spirit foarte usor si esti pregatita mereu sa faci dragoste - acestea sunt principalele tale caracteristici. Esti genul de femeie care "nu umbla din floare in floare", pentru ca tu iti doresti o relatie "pe viata", focusandu-te mai mult pe viitor decat pe prezent.

Pentru tine, casa este unde iti este inima si adori protectia familiei si traditiile. Semnul tau zodiacal este guvernat de Luna, iar emotiile iti sunt influentate de modul in care aceasta se invarte in jurul Pamantului.

Nu esti prea pasionala din fire, dar cauti un partener pe care sa il iubesti si caruia sa ii fii credincioasa. Pentru barbatul tau esti in stare sa faci multe sacrificii, chiar daca de cele mai multe ori te enervezi repede si esti capricioasa.

Fiind reprezentanta unui semn de apa, starile tale sunt in "cascada": cand esti foarte nervoasa, cand foarte calma.

Esti inzestrata cu un al saselea simt, pe care multe femei nu il au: ai un instinct excelent in a-ti alege partenerul care ti se potriveste. Farmecul si magnetismul sunt calitati foarte atragatoare pentru iubitul tau, iar combinate cu dorinta nebuna de a invata cat mai mult, te vor face foarte greu de refuzat. Iti place sa te simti in siguranta, iar un partener care isi aminteste ziua ta de nastere, evenimente speciale sau care, pur si simplu, deschide o sticla de sampanie fara vreun motiv anume, va fi rasplatit de tine cu multa afectiune.

Daca e sa iti testezi iubitul cu scene de gelozie, o faci doar pentru ca il doresti cu infocare. Partenerul potrivit este cel caruia ii place sa te imbratiseze mereu, potrivit Love.astrology.com.

Iti place sa initiezi jocul dragostei, pentru ca esti tandra si gentila. Romantismul pentru tine poate insemna prepararea unei cine, pentru ca tu ai un simt innascut pentru confort si toate bucuriile pe care ti le pot aduce acesta.

O relatie lina, fara graba este ceea ce tu iubesti. Miscarile sunt foate importante si de aceea trebuie sa fie cele corecte. Ce atata graba? Esti determinata sa castigi, iar parcursul poate fi oricat de lung... Odata ce esti indragostita, te dovedesti o iubita devotata, gata sa iti arati afectiunea. De cele mai multe ori esti fixista si ai niste convingeri foarte puternice si de aceea partenerul tau nu ar trebui sa te "calce pe coada".

Esti foarte sensibila si plina de emotii si de aceea ai tendinta sa iti construiesti un scut in jurul inimii pentru a te proteja de orice te-ar putea rani, potrivit Astrology.com.

Atunci cand nevoia ta de securitate este satisfacuta, poti fi foarte creativa in pat. Emotiile sunt foarte puternice in sufletul tau, lucrurile se "incing" si de aceea se poate crea un conflict intre dorinta de siguranta emotionala si nevoia de a exprima aceasta dorinta. Uneori ai tendinta sa ii folosesti pe ceilalti pentru a-ti satisface propriile nevoi.

Daca un lucru nu functioneaza din prima incercare, il tai de pe lista si nu il vei mai incerca niciodata.

Esti plina de toane, iar admiratorii te-ar putea gasi foarte dificila si de aceea ai putea sa faci un minim efort pentru a lucra la partea pozitiva a oricarei situatii care te supara. Daca te va ridica pe un piedestal si va accepta fixatiile tale, complemantandu-te si rasfatandu-te, cu siguranta partenerul tau va ajunge la inima ta.   

In pat, chiar daca iti place sa iti satisfaci orice fantezie, nu iti plac actrobatiile si nici sa experimentezi. Adori sa faci dragoste pe plaja sau in apa...

Zone erogene? Ca si femeia scorpion, zona sanilor este cea care starneste in tine valuri de placere. Te simti foarte mandra de sanii tai, iar barbatii rac adora sa fie mangaiati pe sfarcuri si vor sti cu exactitate felul in care trebuie sa dezmierde sanii partenerei pentru a o innnebuni de placere, potrivit Everything.com.