Cu exercitiile Kegel, orgasmul este garantat

In mod sigur, multe dintre noi au auzit de exercitiile Kegel, dar oare stim cum sa ne folosim de ele pentru a atinge placerea maxima? Aparute la sfarsitul anilor...

Intr-un articol anterior - "Cum poti atinge orgasmul mai rapid" - am facut referiri la cateva metode prin care noi, femeile, putem atinge orgasmul mai rapid, printre acestea numarandu-se si exercitiile Kegel. Ce-i drept, atunci nu am descris in detaliu modalitatile de efectuare si beneficiile, dar acum revin si aduc mai multe lamuriri!

In mod sigur, multe dintre noi au auzit de exercitiile Kegel, dar oare stim cum sa ne folosim de ele pentru a atinge placerea maxima?

Aparute la sfarsitul anilor '40 si numite astfel dupa numele doctorului ginecolog Arnold Kegel, aceste exercitii reprezentau, la vremea respectiva, o metoda de tratare a incontinentei urinare, prin intarirea musculaturii planseului pelvin.

Poate putine dintre noi stiu, dar muschii plansei pelviene au un rol important in ceea ce priveste sexualitatea si pot reprezenta, uneori, un impediment in atingerea orgasmului.

Potrivit site-ului Seekwellness.com, practicarea acestor exercitii Kegel sunt utile atat femeilor, cat si barbatilor. Pentru femei, practicarea regulata este utila pentru cele care sufera de prolaps pelvin, uscaciune vaginala sau atrofie, dar si alte simptome care pot afecta viata sexuala. Practicarea acestor exercitii te poate ajuta sa controlezi adancimea si viteza penatrarii penisului, iti creste intensitatea circulatiei sangelui in zona rectala si vaginala si astfel reusesti sa te exciti mai repede, iar placerea de a face sex creste.

Pentru barbati, exercitiile Kegel sunt recomnadate, ca si femeilor, pentru tratarea incontinentei urinare de diferite forme sau a mictiunii cu probleme grave (atunci cand persoana simte nevoia sa urineze puternic astfel incat nu ajunge in timp util la toaleta). Din punct de vedere sexual, practicarea acestor exercitii ii poate ajuta pe barbati sa aiba erectii puternice, orgasme mai dese si mai intense si sa isi controleze erectia, chiar si cei care au trecut de "prima tinerete".

Acum ca am aflat beneficiile acestor exercitii, hai sa aflam cum si unde le putem face.

Exercitiile Kegel pot fi facute oriunde si oricand, chiar si la birou, fara ca cineva din jurul tau sa isi dea seama, sau chiar in timpul actului sexual (daca faci corect acest exercitiu, partenerul tau va avea impresia ca ii "strangi" penisul).  Rezultatele acestor tipuri de exercitii pot deveni vizibile intr-o luna, poate chiar si mai devreme, cu conditia sa fii perseverenta si sa ai rabdare.