Zvonuri în presă: S-au despărţit Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu?

Ziarele au anunțat miercuri dimineață că prezentatoarea Observatorului, Andreea Berecleanu, şi soţul ei, Andrei Zaharescu, s-au separat. Vestea despărţirii celor doi, după 15 ani de căsnicie, este surprinzătoare. Cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai rezistente cupluri din showbiz.
Revista Ciao! a anunţat că mariajul celor doi s-a destrămat în urmă cu câteva luni, însă Andrei şi Andreea au reuşit să salveze aparenţele. Potrivit publicaţiei, soţii Zaharescu au divorţat în secret în primăvara acestui an.

Motivul acestei decizii ar fi faptul că Andreea Berecleanu s-ar fi plictisit de soţul ei. Revista Ciao! scrie că Andreea şi-ar fi găsit fericirea în braţele altui bărbat, cu 20 de ani mai în vârstă.

Problemele lor de cuplu au început, se pare, în 2011, iar Andreea, ca orice femeie care doreşte o schimbare, a simţit nevoia de a se da pe mâna unui specialist în chirurgie estetică, scrie Cancan.

Cu toate acestea, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu încearcă să păstreze aparenţele unei familii fericite, pentru a scăpa de presiunea presei.
"Nu avem niciun comentariu de făcut privind viaţa personală a Andreei Berecleanu. Dacă vedeta noastră va avea ceva de spus, vă vom înştiinţa", a transmis trustul Intact. 

Cei doi nu s-au exprimat, deocamdată, pe marginea acestui subiect. Reporterii de la WOWbiz.ro au reuşit, totuşi, să obţină prima declaraţie a Andreei Berecleanu despre presupusul divorţ. "Să comentez eu nişte zvonuri? Nu am divorţat", a spus ea.

Andreea Berecleanu (38 de ani), nu a negat niciodată faptul că îi plac bărbaţii mai în vârstă decât ea.
Andrei Zaharescu este mai mare decat ea cu 14 ani, notează WOWbiz.ro.
Ştirista de la Antena 1 şi fostul ei coleg, actualmente purtător de cuvânt al Guvernului, au doi copii împreună, o fată şi un băiat - Eva şi Petru.
 
Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru Click! că prezentatoarea TV a plecat din casa în care locuia cu Andrei Zaharescu încă de acum două luni.  Andreea se iubeşte de ceva timp cu medicul estetician Constantin Stan, scrie ziarul citat. Cei doi se cunosc din 2011, când Andreea a apelat la serviciile medicului pentru o operație de înfrumusețare.

Medicul estetician a afirmat în repetate rânduri că din showbiz-ul autohton Andreea Berecleanu are chipul cel mai aproape de perfecţiune.
"Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Putin botox injectat periodic este suficient în cazul ei", declara recent Constantin Stan.
 
 

Cu o experiență de peste 30 de ani, Dr. Constantin Stan este considerat cel mai bun chirurg estetician din România. El a avut o relaţie cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic. Aceasta părăsise Capitala şi se mutase la Bacău pentru a fi mai aproape de iubitul ei, care deţine o clinică în oraş, scrie Click!.  


Foto: Mediafax, Click!











Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2013