Tratamentul bizar de frumusețe pe care îl urmează Victoria Beckham: Vedeta dă 1.350 de euro pe o cremă făcută din sângele ei

Crema hidratantă pe care o folosește vedeta în vârstă de 42 de ani este creată din celulele și din sângele ei și oferă multiple beneficii.

Victoria Beckham a anunțat printr-o postare pe Instagram Stories că folosește o cremă creată de Dr Barbara Sturm, preferata celebritățlor pentru invenția sa, "tratamentul facial vampiric". Designerul a publicat fotografia unui recipient și a scris alături: "Săptămâna asta voi folosi aceste produse create de Dr. Barbara Sturm".

Vedeta a pozat și un tub de cremă hidratantă și le-a explicat fanilor: "@drbarbarasturm mi-a luat sânge și a creat factori de vindecare din celulele mele, cu proprietăți foarte puternice antiinflamatorii și regenerative."

Deși are o piele strălucitoare și tonifiată, ceea ce se poate vedea în selfie-urile sale, Victoria nu lasă niciun detaliu la întâmplare și folosește numeroase produse cosmetice pentru a-și întreține tenul.

"După ce dorm cu masca (ceea ce nu-i prea amuzant și cam simți cum se strânge pe față), pielea mea se simte minunat! Superhidratată și curată! Și foarte ușoară!", a scris ea.

Dr. Babara Sturm este preferată de celebritățile atrase de tratamentul cu produse pe bază de sânge, numit "vampire facials", pe care ea l-a conceput. Crema hidratantă a fost creată după ce, la un consult inițial, Victoriei i s-a luat sânge cu o seringă în care se află câteva mărgele din metal, printre care se strecoară sângele, astfel că, deși e scos din corp, acesta are aceleași condiții ca în vene. În timpul acestui proces se produc proteinele IL-1 și TGF-beta care au proprietăți benefice, scrie Daily Mail.


Anunțul Victoriei vine după ce săptămâna trecută i-a oferit fiicei sale, Harper, în vârstă de numai șapte ani, un tratament facial. Designerul a postat o înregistrare video pe contul său de Instagram, urmărit de 23,9 milioane de admiratori, în care Harper apare întinsă pe masa de tratament, cu părul acoperit cu o cască de protecție. Cosmeticiana Barbara Sturm îi șterge cu grijă fața fetiței, ce pare complet relaxată. "Tratament facial Baby cu @drbarbarasturm", a scris Victoria pe imaginile video. "Trebuie să folosim produse curate pentru copiii noștri!", a adăugat ea. Designerul nu a precizat ce produse au fost folosite pentru tratamentul fetiței.

În ianuarie 2018, Victoria Beckham a dezvăluit că foloseşte zilnic produse de îngrijire a pielii care costă 735 de euro şi produse de machiaj în valoare de 415 euro.
La acestea se adaugă produse pentru corp de 140 de euro şi cele de îngrijire a părului, în valoare de 74 de euro. În total, soţia fostului fotbalist David Beckham folosește zilnic produse de frumusețe care costă 1.364 de euro.

Victoria Beckham a mărturisit că viaţa agitată din perioada în care cânta în trupa Spice Girls a avut efecte distructive asupra tenului ei, când se confrunta cu acneea, dar după ce şi-a întemeiat o familie şi-a schimbat stilul de viaţă, iar pielea sa nu a mai avut de suferit. "Aveam un ten dificil când eram tânără şi era tot timpul acoperit de coşuri şi alte lucruri de genul ăsta. Din fericire, nu mai trebuie să-mi fac griji.
Cu timpul, afli ce e bine pentru tine. Şi, ştiţi, am încercat câteva look-uri interesante în perioada Spice Girls. Acum, am atât de multe poze şi apariţii pe covorul roşu încât am învăţat atâtea despre frumuseţe şi stil doar uitându-mă la fotografiile mele"
, a spus ea pentru Into The Gloss.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.