Totul până la copii! Pink se ceartă cu fanii pentru că și-a circumcis fiul

Vedeta a șters mai multe comentarii negative la adresa sa, provocate de decizia de a-și supune fiul de doi ani unei circumcizii.

Când e vorba de familia sa, Pink nu ezită să lupte cu orice mijloace. Vedeta a luat măsuri duminică dimineață, după ce doi utilizatori ai rețelei Instagram au postat comentarii negative lângă o imagine cu copiii ei, Willow Sage, în vârstă de șapte ani, și Jameson Moon Hart, în vârstă de doi ani.

Cântăreața în vârstă de 39 de ani a postat o fotografie în unii dintre cei 5,7 milioane de admiratori au observat că fiul ei este circumcis.

Imediat au apărut mai multe comentarii pe această temă, iar Pink a șters fotografia și a publicat-o din nou, dar cu marcaje negre care îi acoperă organele genitale fiului ei. "Unii de pe aici chiar aveți o problemă. Ce vă tot luați de penisul fiului meu? De circumcizie??? Pe bune? Ca orice mamă normală aflată pe plajă, nici n-am observat că i se mișcase scutecul de plajă acolo", a scris ea, supărată, explicând apoi de ce a înlocuit imaginea: "Am șters-o pentru că toți sunteți al dracu' de dezgustători.
Iar acum am oprit comentariile (...), cu tot negativismul pe care îl aduceți în viața altora. E ceva extrem de greșit cu mulți dintre voi (...)."



După această luare de poziție, Pink nu a mai permis comentariile la fotografia republicată în versiunea "cenzurată", dar asta nu i-a împiedicat pe "războinicii cu tastatură", cum i-a numit ea, să comenteze mai departe pe această temă la postările ei anterioare, notează Daily Mail.
"Pink: pun o poză cu penisul mutilat al fiului meu pe rețelele de socializare ca să vadă lumea cât sunt de idioată", a scris cineva. "Tot Pink: Toți sunteți dezgustători că mă acuzați pentru decizia mea ca părinte de a a face o operație estetică a organelor genitale perfect sănătoase ale fiului meu", este un alt comentariu care a înfuriat-o pe Pink.

Nu toate remarcile au fost, însă, negative. "Wow... n-am stat să analizez detaliul respectiv fiindcă nici nu mi-am dat seama că Jameson n-avea pantaloni...
Eu am văzut o poză drăguță cu o mamă și copiii ei bucurându-se de un moment frumos al vieții"
, a scris cineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.